Herrelandshold volleyball

Danmark spiller flot, men bliver overmatchet af Holland

Danmark indledte EM-slutrundens anden uge med opgør mod Holland, som inden eftermiddagens opgør kun havde tabt en enkelt kamp.  I slutrundens fjerde puljeopgør mødte det danske mandskab Holland, som inden mandagens kamp kun havde lidt et enkelt nederlag. Og i første sæt var der ingen tvivl om, at det var en stærk modstander, der mødte…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Danmark indledte EM-slutrundens anden uge med opgør mod Holland, som inden eftermiddagens opgør kun havde tabt en enkelt kamp. 

I slutrundens fjerde puljeopgør mødte det danske mandskab Holland, som inden mandagens kamp kun havde lidt et enkelt nederlag. Og i første sæt var der ingen tvivl om, at det var en stærk modstander, der mødte Danmark i mandagens EM-kamp. Holland havde konstant overtaget i første sæt, og sikrede sig det i sikker stil 18-25. I andet sæt var det ligeledes hollænderne, der kom bedst fra start. Det danske mandskab fik dog vendt en hollandsk tre-points føring til en udligning ved stillingen 4-4, og fik herefter bragt sig foran for første gang i opgøret. Holland fik dog ligeledes spillet sig til en udligning, og bragt sig foran med tre point, men endnu engang fik de rød/hvide kæmpet sig tilbage i sættet. Trods flere comebacks og en sætbold, blev det hollænderne, der løb med andet sæt. Danmark kom buldrende ud til tredje sæt, og med servees og et par flotte point af Ulrik Dahl fik danskerne for første gang i opgøret bragt sig foran fra start. Herefter fulgte de to hold hinanden tæt, og var skiftevis foran. Det danske landshold fik dog bragt sig foran med tre ved stillingen 20-17, og trods en nervepirrende og tæt afslutning, lykkedes det Danmark at bevare føringen og tage tredje sæt. De danske drenge kom ind til fjerde sæt med masser af selvtillid. Endnu engang fik de bragt sig foran fra start, og hollænderne havde svært ved at få udlignet med danske føring. Holland fik dog indhentet danskerne, og bragt sig foran ved stillingen 12-13. Desværre fortsatte den hollandske pointstime ikke der, og trods en ihærdig indsats fra det danske mandskab, var det ikke nok til at følge med hollænderne, der til sidst tog sættet og sejren i Skopje. 

Det danske herrelandshold skal i aktion igen allerede i morgen, når puljens sidste modstandere, Polen, venter på den anden side af nettet. Skulle du være forhindret i se holdet i Nordmakedonien sender Volleyball Danmarks fantastiske partner, Sportway, alle kampe fra EuroVolley 2023 på danskvolley.tv. 

Se EuroVolley på danskvolley.tv og følg Danmarks EM-deltagelse her. 

Danmarks program: EuroVolley, pulje C

30.08: Nordmakedonien – Danmark: 3-1 (22-25, 25-22, 25-19, 25-22)
01.09: Danmark – Tjekkiet: 1-3 (15-25, 25-23, 27-29, 22-25)
03.09: Danmark – Montenegro: 1-3 (25-18, 29-31, 22-25, 23-25)
04.09: Danmark – Holland: 1-3 (18-25, 24-26, 25-23, 20-25)
05.09 – 20:00 (DK-tid): Polen – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ