Herrelandshold volleyball

Danmark lider endnu et 3-1 nederlag trods fantastisk start.

Det danske herrelandshold fik endnu en stærk start, da holdet søndag eftermiddag mødte Montenegro i Skopje. Desværre kæmpede montenegrinerne sig tilbage og sikrede sig holdets første EM-sejr.  Efter lørdagens hviledag stod det danske herrelandshold søndag eftermiddag ansigt til ansigt med Montenegro, der ligesom Danmark jagtede første EM-sejr. Montenegrinerne lagde bedst ud, og sikrede sig kampens…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Det danske herrelandshold fik endnu en stærk start, da holdet søndag eftermiddag mødte Montenegro i Skopje. Desværre kæmpede montenegrinerne sig tilbage og sikrede sig holdets første EM-sejr. 

Efter lørdagens hviledag stod det danske herrelandshold søndag eftermiddag ansigt til ansigt med Montenegro, der ligesom Danmark jagtede første EM-sejr. Montenegrinerne lagde bedst ud, og sikrede sig kampens første føring. Med fantastisk opbakning på lægterne, fik de rød/hvide dog indhentet føringen og fortsatte herefter pointstimen. Danmark spillede flot og sikrede sig i overlegen stil første sæt. I andet sæt havde montenegrinerne igen overtaget fra start, og var konstant et par point foran danskerne. Danmark fik endnu igen udlignet ved stillingen 14-14, efter servees af Simon Ø. E. Andersen. Resten af sættet blev en tæt affære, hvor begge hold havde mulighed for at afgøre det. Efter en nervepirrende og lang duel, endte sættet dog hos Montenegro. Tredje sæt begyndte, som de to foregående, hvor det montenegrinske mandskab bragte sig foran. Danmark fik kæmpet sig tilbage efter en tre-points føring til Montenegro, og bragt sig foran 15-14. Herefter fulgtes de to hold hinanden tæt langt ind i sættet, men i sidste ende blev det montenegrinerne, der stak af med tredje sæt. I fjerde sæt bragte Montenegro sig endnu engang foran fra start. Endnu engang fik danskerne indhentet montenegrinerne, og endnu engang blev det en tæt afslutning på sættet. Desværre endte det igen i montenegrinsk favør, og Montenegro stod dermed som aftenens sejrherrer. 

Det danske herrelandshold skal i aktion igen allerede i morgen, når Holland venter på den anden side af nettet. Skulle du være forhindret i se holdet i Nordmakedonien sender Volleyball Danmarks fantastiske partner, Sportway, alle kampe fra EuroVolley 2023 på danskvolley.tv. 

Se EuroVolley på danskvolley.tv og følg Danmarks EM-deltagelse her. 

Danmarks program: EuroVolley, pulje C

30.08: Nordmakedonien – Danmark: 3-1 (22-25, 25-22, 25-19, 25-22)
01.09: Danmark – Tjekkiet: 1-3 (15-25, 25-23, 27-29, 22-25)
03.09: Danmark – Montenegro 1-3 (25-18, 29-31, 22-25, 23-25)
04.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Holland
05.09 – 20:00 (DK-tid): Polen – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ