Herrelandshold volleyball

Vilde comebacks og flot spil var ikke nok til at sikre Danmark den første EM-sejr.

Fredag eftermiddag skulle Danmark igen på banen i Skopje. EM-modstanderen hed denne gang Tjekkiet, der ligesom Danmark jagtede EM’s første sejr.  Efter en enkelt hviledag, skulle det danske herrelandshold endnu engang i EM-aktion. Modsat Danmarks første kamp mod nordmakedonerne, blev det en noget svære start for de rød/hvide. Tjekkerne havde konstant overtaget og føringen i…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Fredag eftermiddag skulle Danmark igen på banen i Skopje. EM-modstanderen hed denne gang Tjekkiet, der ligesom Danmark jagtede EM’s første sejr. 

Efter en enkelt hviledag, skulle det danske herrelandshold endnu engang i EM-aktion. Modsat Danmarks første kamp mod nordmakedonerne, blev det en noget svære start for de rød/hvide. Tjekkerne havde konstant overtaget og føringen i første sæt, og sikrede sig uden problemer dette. Første sæt skulle dog vise sig ikke at ryste de danske drenge, der i den grad havde spillet sig varme til andet sæt. Udover at spille op mod det tjekkiske mandskab, sikrede landsholdet sig kampens første, danske føring og i sidste ende sættet. Tredje sæt startede i den grad bedst for Tjekkiet, der efter et par dommerkendelser bragte sig foran 2-7. Trods tydelige frustrationer fra den danske bænk, viste holdet endnu engang overskud, og kæmpede sig tilbage til både en udligning og en føring. Det blev et nervepirrende og langt sæt, der i sidste ende blev tjekkisk. Fjerde sæt startede lige så tæt og intenst, som tredje sluttede. Tjekkerne fik et lille overtag i sættet, men endnu engang leverede Danmark et fantastisk comeback, og fik udlignet igen ved stillingen 17-17. Til sidst kunne de rød/hvide dog ikke hamle op med Tjekkiet, der sikrede sig fjerde sæt og dermed sejren. 

Det danske herrelandshold har brug for al den rød/hvide opbakning de kan få under EM, og skulle du være forhindret i at rejse med holdet til Nordmakedonien sender Volleyball Danmarks fantastiske partner, Sportway, alle kampe fra EuroVolley 2023 på danskvolley.tv. 

Se EuroVolley på danskvolley.tv og følg Danmarks EM-deltagelse her. 

Danmarks program: EuroVolley, pulje C
30.08: Nordmakedonien – Danmark: 3-1 (22-25, 25-22, 25-19, 25-22)
01.09: Danmark – Tjekkiet: 1-3 (15-25, 25-23, 27-29, 22-25)
03.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Montenegro
04.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Holland
05.09 – 20:00 (DK-tid): Polen – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ