Kidsvolley

Aarhus Beachvolley Club udvalgt i en stor børne- og ungeindsats

Aarhus Beachvolley Club er blandt de første 15 foreninger i Idræts Danmark, der er udpeget til at være spydspidsforeninger i et stort DIF projekt ”Fremtidens Idræt for Børn og Unge”. Med støtte fra A.P. Møller Fonden sætter DIF i samarbejde med specialforbundene fremtidens idræt for børn og unge på dagsordenen. Initiativet er opstartet i 2023…

:


Aarhus Beachvolley Club er blandt de første 15 foreninger i Idræts Danmark, der er udpeget til at være spydspidsforeninger i et stort DIF projekt ”Fremtidens Idræt for Børn og Unge”.

Med støtte fra A.P. Møller Fonden sætter DIF i samarbejde med specialforbundene fremtidens idræt for børn og unge på dagsordenen. Initiativet er opstartet i 2023 og kører i fem år.

Det er en stor idrætsindsats fra DIF og A.P. Møller Fonden, og vi er derfor ekstremt glade for, at det netop er en af vores klubber, der er udvalgt som en af de første. Aarhus Beachvolley Club er et oplagt valg, da de har alle forudsætningerne til at kunne løfte opgaven. Vi glæder os virkelig til at følge processen i klubben” siger udviklingschef i Volleyball Danmark Christina Juhl.

I projektet får Aarhus Beachvolley Club en ansættelse tilknyttet, som målrettet skal arbejde med at få flere børn og unge aktiveret i klubben, ligesom den nye stilling skal arbejde for yderligere to andre idrætsforeninger i Aarhus.

At få flere lokale ansættelser i klubberne har været på Volleyball Danmarks bestyrelses ønskeliste i flere år. Dette projekt med støtte DIF og A.P. Møller Fonden ligger derfor i fin tråd med Volleyball Danmarks strategier fremadrettet.

Mie Kjer Thomasen, som er formand for Aarhus Beachvolley Club udtaler:

“Vi er stolte af udvælgelsen som spydspidsforening og glæder os rigtig meget til at komme i gang med projektet. Vi har store ambitioner om at udvikle børne- og ungemiljøet i klubben, og vi er derfor meget opsatte på at få projektet til at lykkes. Vi er glade for, at Aarhus Kommune og Volleyball Danmark indstillede os, så vores ambitioner kan blive til virkelighed, og endnu flere børn og unge kan nyde alt det fede ved beachvolleyball.”

”Fremtidens Idræt for Børn og Unge”, som Aarhus Beachvolley Club bliver en del, af rummer fire store indsatsområder:

  • Øge kapaciteten
  • Styrke fundamentet
  • Rekruttering og involvering
  • Synlighed og videndeling

Del nyhed

LÆS OGSÅ