Herrelandshold volleyball

Danmark starter stærkt, men taber desværre EM-premieren

Aftenens åbningskamp mellem Danmark og værterne fra Nordmakedonien havde alt, hvad en EM-premiere skal have. Gæsterne fra Danmark lagde stærkt ud, men måtte i sidste ende se sig slået af det nordmakedonske mandskab. Der skulle gå næsten 2,5 time før EM-premieren mellem Danmark og Nordmakedonien var afgjort, og de første point i pulje C var…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Aftenens åbningskamp mellem Danmark og værterne fra Nordmakedonien havde alt, hvad en EM-premiere skal have. Gæsterne fra Danmark lagde stærkt ud, men måtte i sidste ende se sig slået af det nordmakedonske mandskab.

Der skulle gå næsten 2,5 time før EM-premieren mellem Danmark og Nordmakedonien var afgjort, og de første point i pulje C var fordelt. I en fantastisk kulisse i Skopje med et kæmpe overtal af nordmakedonske fans, lagde det danske herrelandshold stærkt ud i åbningskampen mod værterne, og sikrede sig EM-slutrundens første sæt. Herefter kom aftenens hjemmehold bedre ind i kampen, og trods endnu en stærk indsats fra de rød/hvide sikrede Nordmakedonien sig andet sæt. Det nordmakedonske herrelandshold tog de gode takter med ind i tredje sæt, og sikrede sig ligeledes dette. De danske drenge lod sig dog ikke påvirke af stillingen og den massive opbakning til nordmakedonerne, og bragte sig foran flere gange i fjerde sæt. Til sidst fik hjemmeholdet dog indhentet de rød/hvide, og kunne efter en intens afslutning udbryde i jubel over EM-slutrundens første sejr. 

Nu får det danske herrelandshold for alvor brug for al den rød/hvide opbakning de kan få, og skulle du være forhindret i at rejse med holdet til Nordmakedonien sender Volleyball Danmarks fantastiske partner, Sportway, alle kampe fra EuroVolley 2023 på danskvolley.tv. 

Se EuroVolley på danskvolley.tv og følg Danmarks EM-deltagelse her. 

Danmarks program: EuroVolley, pulje C
30.08: Nordmakedonien – Danmark: 3-1 (22-25, 25-22, 25-19, 25-22)
01.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Tjekkiet
03.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Montenegro
04.09 – 17:00 (DK-tid): Danmark – Holland
05.09 – 20:00 (DK-tid): Polen – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ