Danish Beachvolley Tour

Her er danmarksmestrene i beachvolleyball for 40+/50+

Vedbæk Strand lagde i weekenden sand til DM for 40+/50+, hvor lige knap 60 hold kæmpede om hæder, medaljer og Danmarksmestertitlen i deres alderskategori. Få et overblik over alle vinderne her: I weekenden skulle årets allersidste Danmarksmestre i beachvolleyball findes blandt 40+/50+. Lige knap 60 hold havde fundet vej til Vedbæk Strand, hvor kampene om…

:


Vedbæk Strand lagde i weekenden sand til DM for 40+/50+, hvor lige knap 60 hold kæmpede om hæder, medaljer og Danmarksmestertitlen i deres alderskategori. Få et overblik over alle vinderne her:

I weekenden skulle årets allersidste Danmarksmestre i beachvolleyball findes blandt 40+/50+. Lige knap 60 hold havde fundet vej til Vedbæk Strand, hvor kampene om mesterskabstitlerne skulle spilles. Vejret viste sig over weekenden fra sin bedste side, og i høj sol kunne årets danske mestre lade sig hylde med champagneregn og pokaler lørdag eftermiddag: 

40+ kvinder: Mette Flügge Napier og Pia Hove
40+ herrer: Lars Mayland og Bo Søderberg
50+ kvinder: Tina Vedel Blidegn og Shima Dobel
50+ herrer: Martin Wiese og Jesper Thanning

Med lige knap 60 hold er weekendens Danmarksmesterskab det største der endnu har været, og Elite Beachvolley havde sørget for et fantastisk setup til de mange kæmpende beacvolleyballspillere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ