Kvindelandshold volleyball

Sven-Erik Borch Lauridsen stopper

Efter mere end et årti som landstræner for det danske kvindelandshold i volleyball stopper Sven-Erik Borch Lauridsen. Sven-Erik Borch Lauridsen vil ikke længere være at finde på gulvet som landstræner sammen med det danske kvindelandshold, da Volleyball Danmark i dag har opsagt samarbejdet. ”Vi takker Sven-Erik Borch Lauridsen for at have stået i spidsen for…

:


Efter mere end et årti som landstræner for det danske kvindelandshold i volleyball stopper Sven-Erik Borch Lauridsen.

Sven-Erik Borch Lauridsen vil ikke længere være at finde på gulvet som landstræner sammen med det danske kvindelandshold, da Volleyball Danmark i dag har opsagt samarbejdet.

”Vi takker Sven-Erik Borch Lauridsen for at have stået i spidsen for det danske kvindelandshold i mere end 10 år. Han har gjort et enormt arbejde for dansk volleyball. Vi ønsker Sven-Erik Borch Lauridsen alt det bedste i fremtiden,” siger Sebastian Mikelsons, Sportschef i Volleyball Danmark.

Volleyball Danmark forventer at have en ny kvindelandstræner på plads i god tid inden holdets aktiviteter i 2024.

Del nyhed

LÆS OGSÅ