Partnere

Vitamin Well er ny partner for landsholdene i volleyball

Det er med stor glæde og stolthed at Volleyball Danmark byder Vitamin Well velkommen som ny partner for de danske A-landshold i volleyball. Som en del af partnerskabet, vil Vitamin Well pryde A-landsholdsspillernes shorts ligesom der i aftalen er elementer, som forstærker oplevelserne og fællesskabet for vores spillere. Nadia Winther, Marketing Activation Manager hos Vitamin…

:


Det er med stor glæde og stolthed at Volleyball Danmark byder Vitamin Well velkommen som ny partner for de danske A-landshold i volleyball.

Som en del af partnerskabet, vil Vitamin Well pryde A-landsholdsspillernes shorts ligesom der i aftalen er elementer, som forstærker oplevelserne og fællesskabet for vores spillere.

Nadia Winther, Marketing Activation Manager hos Vitamin Well fortæller om aftalen:

”Vi er enormt stolte af at være partner for de danske landshold i volleyball. Det er vigtigt for os at samarbejde med andre organisationer med samme passion for sport og øje for kvalitet, som vi selv har. Derfor giver det god mening at samarbejde med Volleyball Danmark. Vi glæder os til at se udbrede Vitamin Well i sporten og forsyne Danmarks bedste volleyball spillere med vores kvalitetsprodukter. Partnerskabet er vores første store skridt ind i volleyball, og vi håber, at det bliver starten på et langt og succesfuldt samarbejde.”

Volleyball Danmarks kommercielle chef, Anders Chahrour Jensen sætter også ord på partnerskabet: 

”Vitamin Well er en fantastisk partner for sporten. Sammen skal vi løfte oplevelsen for spillere og tilskuere – og det glæder vi os til.

Vitamin Well passer rigtig godt til den strategi vi har lagt, hvor vi sammen ønsker at udvikle sporten, både på og uden for banen, så det er et partnerskab som jeg glæder mig til at udvikle på de kommende år.”

Aftalen er gældende for minimum de 2 kommende år.

Du har helt sikkert stødt på Vitamin Well i supermarkederne eller i 7Eleven, ligesom du måske også har smagt den lækre drik – uanset hvad, så kan du fremover kigge på Vitamin Well og sende en varm tanke til brandet, som nu er blevet præsenteret som vores nye landsholdspartner.

Et stort og varmt velkommen til Vitamin Well!

Om Vitamin Well

Vitamin Well blev lanceret i Danmark i august 2009 og findes nu hos mere end 3000 forhandlere. Vitamin Wells vitamindrikke er ikke-kulsyreholdig drikkevarer, som indeholder forskellige tilskud af vitaminer samt frugt- og urteekstrakter. Drikken er udelukkende sødet med en lille mængde frugtsukker og indeholder få kalorier sammenlignet med andre læskedrikke og sodavandsprodukter – læs mere om Vitamin Well her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ