Danish Beachvolley Tour

Nu vender de danske beachvolleyballspillere tilbage til Vestkysten

Der er naturskønne oplevelse og fantastisk beachvolleyball i sigte, når Nordenskov UIF Volley og Volleyball Danmark endnu engang byder velkommen til Danish Beach Tour på Vestkysten. I år er banerne rykket 30 kilometer nordpå, for da danske beachvolleyballspillere skal dyste om pointene i den tidligere vikingeby omkring Henne Strand. Endnu en gang er de danske…

| Foto: Riishede MEDIA

:


Der er naturskønne oplevelse og fantastisk beachvolleyball i sigte, når Nordenskov UIF Volley og Volleyball Danmark endnu engang byder velkommen til Danish Beach Tour på Vestkysten. I år er banerne rykket 30 kilometer nordpå, for da danske beachvolleyballspillere skal dyste om pointene i den tidligere vikingeby omkring Henne Strand.

Endnu en gang er de danske beachvolleyballspillere tilbage ved Vesterhavet, når der skal spilles om ranglistepoint ved Henne Strand Grand Slam. Alt lige fra Bredden til ungdommen og den absolutte elite skal i sandet og dyste sejren – en dyst mod både modstanderne og vesterhavsvinden.

Følg med i weekendens resultater ved Henne Strand Grand Slam her.

Selvom det danske sommer allerede har vist sig fra sin solrige side og prognoserne lover varme temperaturer, bliver regn- og vindforholdene sandsynligvis tjekket en ekstra gang inden weekendens stævne. Strandstævnerne ved Vesterhavet er nemlig kendt for at være nogle af de mest krævende, hvor spillerne i den grad får lov til at mærke naturens kræfter. Og selvom naturen skulle drille, er der heldigvis også masser at se frem til for de deltagende hold. Lokalarrangørerne fra Nordenskov UIF inviterer nemlig endnu en gang til Beachvolleyfest, når lørdagens sidste kamp er færdigspillet på Henne Strand. Derudover får spillerne besøg af Volleyball Danmarks fantastiske TV-partner, SPORT LIVE, som under stævnet optager en reportage fra Danish Beach Tour, der kan ses på kanalen allerede onsdagen efter den 12. juli. 

Læs mere om, hvordan du får SPORT LIVE her. 

Mød vores partnere

7Up Zero Sugar tager forfriskningerne med på stranden, og vil være med til at sørge for at alle har en rigtig god oplevelse – med et afslappet område, konkurrence og selvfølgelig en iskold 7Up Zero Sugar til de besøgende. 

Toyota kigger også forbi, hvor du kan opleve den nye smarte Aygo X, sidde i den og evt. prøvekøre den. 
Herudover kan du være med i konkurrencen om at vinde en Aygo X i en hel uge. 

C More, Rawbite og Fisherman’s Friends sørger for fede præmier til vinderne i turneringen

Del nyhed

LÆS OGSÅ