Bredde & Motion

Volleyball og Beachvolleyball for alle!

Sommeren er over os, og i disse uger drøner Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdeling rundt i det danske land med en masse fede aktiviteter.  De seneste uger har Volleyball Danmark blandt andet været på besøg hos Julemærkehjemmene i Kollund og Roskilde. Vi elsker disse besøg, da det skaber så stor værdi for os, børnene og pædagogerne. Sammen…

:


Sommeren er over os, og i disse uger drøner Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdeling rundt i det danske land med en masse fede aktiviteter. 

De seneste uger har Volleyball Danmark blandt andet været på besøg hos Julemærkehjemmene i Kollund og Roskilde. Vi elsker disse besøg, da det skaber så stor værdi for os, børnene og pædagogerne. Sammen med børnene på Julemærkehjemmene spiller vi Kidsvolley, og der er masser af bevægelse og smil på læben, når børnene løber rundt på banerne efter kyndig vejledning fra konsulenterne fra Volleyball Danmark – det er en kæmpe fornøjelse, hver gang vi er afsted!

I weekenden testede vi for første gang den nyopstartede række Beach4All af på Amager Strand. Her havde vi en mix-seniorturnering i gang med omkring 20 deltagere. Der blev spillet mix med maximalt fire spillere på holdet, og der blev kæmpet for hver en bold. Rækken er uden ranglistepoint og målrettet spillere, der gerne vil spille mix, hygge sig og spille en masse fed beachvolleyball. Vi er nu i gang med evalueringen, men er sikre på, at den række er kommet for at blive.  

Sidst men ikke mindst skal vi i denne uge igangsætte en del af vores samarbejde med Magasin. Hver søndag de næste syv uger vil der være Kidsvolley-aktiviter for de børn, der kommer forbi pladsen foran Magasin på Kongens Nytorv i København under kyndig vejledning af Volleyball Danmark – det bliver en uden tvivl en fest, og vi glæder os! Så har du nogle børn, der er friske på, at få sand under tæerne og nye venskaber, er du mere end velkommen til at kigge forbi til vores Kidsvolley-aktiviteter. Eller har du bare lyst til en snak med Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdelingen, så kom endelig forbi. Vi står klar på Kongens Nytorv hver søndag fra 13:00-17:00 i resten af juni og juli måned. 

Pist. Har du hørt, at Magasin inviterer til Beach Party på Kongens Nytorv torsdag og fredag i uge 24? Husk at kig forbi.

Del nyhed

LÆS OGSÅ