Partnere

Velkommen til Peter Larsen Kaffe

Har du nogensinde tænkt over hvad en god kaffe betyder for dig, og har du prøvet iskaffe før? Peter Larsen Kaffe kan alt indenfor kaffe også elsker de oplevelser, som er værd at snakke om. Til landskampene i Middelfart, debuterede Peter Larsen Kaffe på Volleyball scenen og vi er stolte over – helt officielt –…

:


Har du nogensinde tænkt over hvad en god kaffe betyder for dig, og har du prøvet iskaffe før?

Peter Larsen Kaffe kan alt indenfor kaffe også elsker de oplevelser, som er værd at snakke om.

Til landskampene i Middelfart, debuterede Peter Larsen Kaffe på Volleyball scenen og vi er stolte over – helt officielt – at præsentere Peter Larsen Kaffe som partner i Volleyball Danmark.

Eventmanager fra Peter Larsen Kaffe, Lykke Parbo fortæller:

”Hos Peter Larsen Kaffe er vi glade for at bakke op om volleyball i Danmark, og jeg er glad for at vi kan tage del i nogle af de rigtig gode arrangementer, der bliver skabt ude i landet henover de næste måneder. Vi glæder os til at møde mange seje atleter, glade gæster og at være en del af gode oplevelser og fællesskabet i sporten både på og udenfor banen”

Ny iskaffe på gaden 

Som en del af partnerskabet introducerer Peter Larsen Kaffe den nye iskaffe ”Choco Latte” og gæster til udvalgte Volleyball Danmark arrangementer vil derfor få muligheden for at stifte bekendtskab med og smage den nye variant.

Kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen siger om partnerskabet:

”Jeg er virkelig glad for at vi byder Peter Larsen Kaffe velkommen, og glæder mig til at vi sammen skal skabe endnu flere oplevelser, som dem vi skabte til landskampene i Middelfart, og Peter Larsen Kaffe er en vigtig partner, og jeg tror på, at vi kan styrke hinanden i løbet af partnerskabet”

Du kan støtte vores nye partner her: https://www.peterlarsenkaffeshop.dk/

Del nyhed

LÆS OGSÅ