Herrelandshold volleyball

Sejrsrus i Lillebæltshallen!

I en tætpakket Lillebæltshal tog Danmark her til aften hul på det allersidste hjemmebaneopgør i European Golden League, da Portugal gæstede Middelfart. På papiret endnu en stærk modstander – bare ikke stærk nok til at slå Danmark.  Lørdag aften afsluttede det danske herrelandshold en intens kampuge i Middelfart, da tredje og allersidste hjemmebaneopgør ventede i…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


I en tætpakket Lillebæltshal tog Danmark her til aften hul på det allersidste hjemmebaneopgør i European Golden League, da Portugal gæstede Middelfart. På papiret endnu en stærk modstander – bare ikke stærk nok til at slå Danmark. 

Lørdag aften afsluttede det danske herrelandshold en intens kampuge i Middelfart, da tredje og allersidste hjemmebaneopgør ventede i European Golden League. På den anden side af nettet ventede Portugal, der ligesom Danmark havde en sejr og Rumænien og et nederlag til Tyrkiet med i bagagen. På papiret et opgør, der kunne blive tæt og intenst. Intenst blev det, men de danske drenge behøvede ikke mere end fire sæt for at få afgjort kampen. 

Første sæt blev en overlegen affære for det danske landshold, der lukkede sættet 25-16. Modsat blev andet sæt en intens duel mellem de to mandskaber, der fulgtes ad langt han ad vejen, men Portugal hev til sidst de afgørende point hjem. Derfra fik de rød/hvide vendt kampen, og med fantastisk opbakning i ryggen sikrede herrelandsholdet sig overbevisende både tredje og fjerde sæt. 

Nu gælder anden del af European Golden League, når herrelandsholdet tager hul på udebaneopgørene. De danske drenge starter med returopgør mod Portugal lørdag den 10. juni. 

Danmarks program: European Golden League, pulje A

27.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Tyrkiet: 0-3 (18-25, 21-25, 15-25)
31.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Rumænien: 3-0 (25-19, 25-23, 25-16)
03.06 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Portugal: 3-1 (25-16, 23-25, 25-14, 25-16)
10.06: Portugal – Danmark
14.06: Rumænien – Danmark
17.06: Tyrkiet – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ