Klub

Sæt kryds i kalenderen: Datoerne for Trænerweekenden 2023 er landet

Vil du klædes bedre på til din rolle som træner? Savner du lidt inspiration til træningen? Eller vil du gerne udvide dit netværk blandt trænere i hele landet – så læs med her! Datoerne for årets Trænerweekend 2023 er nemlig fastlagt, og DU er inviteret med! Volleyball Danmarks Trænerweekend er en årlig tilbagevendende kursusweekend, hvor…

| Foto: Patrick Dufreche

:


Vil du klædes bedre på til din rolle som træner? Savner du lidt inspiration til træningen? Eller vil du gerne udvide dit netværk blandt trænere i hele landet – så læs med her! Datoerne for årets Trænerweekend 2023 er nemlig fastlagt, og DU er inviteret med!

Volleyball Danmarks Trænerweekend er en årlig tilbagevendende kursusweekend, hvor vi gennem en sjov, lærerig og intensiv weekend får givet dig nye redskaber til trænerværktøjskassen – uanset din erfaring og hvilket niveau, du er er træner på.

Datoerne for Trænerweekenden 2023 er nu fastlagt, og der er mulighed for at tilmelde sig på to forskellige lokationer – nemlig:
• 9.-10. september i Skovlunde
• 23.-24. september i Middelfart.

Trænerweekenden består af kurserne: Hjælpetræner, Ny træner og Øvet træner, hvor vi dykker ned i forskellige emner, tips, og tricks som DU kan bruge til DIT hold hjemme i klubben. Foruden en masse faglig viden og inspiration, giver Trænerweekenden også en unik mulighed for at udvide dit Trænernetværk, så sparringen kan fortsætte efter weekenden også.

Du kan læse meget mere om trænerweekenden og de forskellige kurser her.

Vi anbefaler, at du tager fat i din klub, hvis du er interesseret i at deltage på trænerweekenden. Sammen med klubben kan I undersøge, om jeres kommune giver tilskud til uddannelse.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til Mie, +45 2241 2193, mie@volleyball.dk

Vi glæder os til at se dig!

Del nyhed

LÆS OGSÅ