Herrelandshold volleyball

Dansk sejr! Danmark spiller Rumænien ud af banen

Det danske herrelandshold har netop sikret sig første sejr i European Golden League – og det blev gjort på aller flotteste vis med en 3-0 sejr over Rumænien. Der var flotte dueller, monster blocks masser af fight og jubelscener, da Danmark her til aften spillede Rumænien ud af banen i Lillebæltshallen i Middelfart. Selvom de…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Det danske herrelandshold har netop sikret sig første sejr i European Golden League – og det blev gjort på aller flotteste vis med en 3-0 sejr over Rumænien.

Der var flotte dueller, monster blocks masser af fight og jubelscener, da Danmark her til aften spillede Rumænien ud af banen i Lillebæltshallen i Middelfart. Selvom de to hold fulgtes ad et godt stykke af første sæt, og Danmark kom bagud flere gange i andet sæt, behøvede de danske drenge ikke mere end tre sæt for at sikre sig sejren. Både Danmark og gæsterne fra Rumænien gik ind til opgøret med et nederlag i bagagen, men her viste de danske drenge altså, at de var kommet bedst over det opgør.

Nu venter Portugal i lørdagens allersidste hjemmebaneopgør i European Golden League – og selvfølgelig skal du sidde med på lægterne. Ligesom Danmark slog lørdagens modstandere Rumænien 3-0, så der er lagt op til en benhårdt fight, når Middelfart Kommune, Middelfart Volleyball Klub og Volleyball Danmark endnu engang slår dørene op til landskamp i Lillebæltshallen. 

KØB BILLET.

Danmarks program: European Golden League, pulje A

27.05 – 19:00: Danmark – Tyrkiet: 0-3 (18-25, 21-25, 15-25)
31.05 – 19:00: Danmark – Rumænien: 3-0 (25-19, 25-23, 25-16)
03.06 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Portugal (Lillebæltshallen, Middelfart)
10.06: Portugal – Danmark
14.06: Rumænien – Danmark
17.06: Tyrkiet – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ