Herrelandshold volleyball

Optakt: De vandt mesterskabet sammen, nu står de i direkte duel om sejren i European Golden League

Når Middelfart Kommune onsdag aften lægger gulv til endnu en landskamp i European Golden League står en af de danske landsholdsprofiler overfor en masse velkendte ansigter. Det er nemlig under en måned siden, at Oskar Kjerstein Madsen sikrede sig det rumænske mesterskab, sammen med flere af onsdagens modstandere.  KØB BILLET. Landsholdskant Oskar Kjerstein Madsen har…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Når Middelfart Kommune onsdag aften lægger gulv til endnu en landskamp i European Golden League står en af de danske landsholdsprofiler overfor en masse velkendte ansigter. Det er nemlig under en måned siden, at Oskar Kjerstein Madsen sikrede sig det rumænske mesterskab, sammen med flere af onsdagens modstandere. 

KØB BILLET.

Landsholdskant Oskar Kjerstein Madsen har tilbragt sæson 2022/2023 i den rumænske topklub, CS Arcada Galati, som i maj 2023 sikrede sig den femte mesterskabstitel i streg. Blandt medspillerne i klubben og modstanderne i Divizia A1 er flere rumænske landsholdsspillere, og i morgen aften står Oskar ansigt til ansigt med, hvad der for under en måned siden var holdkammerater og træner, når Rumænien gæster Lillebæltshallen – et opgør den unge landsholdsprofil ser frem til at skulle spille:

– ”Det er helt sikkert en kamp, som jeg har set meget frem til at spille. Det sidste års tid har jeg jo spillet sammen med og imod flere af spillerne, og den rumænske landstræner, har været min træner denne her sæson. Så jeg glæder mig til at møde dem, og teste vores niveau af mod en volleyballnation som Rumænien.” 

At Rumænien er en volleyballnation, hvor der er tårnhøje krav til spillernes præstation på banen, mærkede Oskar tydeligt på egen krop i den forgangene sæson. Derfor var det også en kæmpe forløsning, da klubholdet sikrede sig mesterskabstitlen: 

– ”Det er virkelig en sæson, der har krævet blod, sved og tårer. Vi var så tæt på at ryge ud af mesterskabsspillet allerede i kvartfinalen, så da vi vinder den tredje finale, kan jeg virkelig ånde lettet op, for det har været en hård sæson, langt væk fra familie og venner,” fortæller Oskar og fortsætter ”Men det var jo fuldstændig fantastisk efterfølgende, og man føler sig jo fuldstændig uovervindelig”

Helt præcist får Middelfart Kommune besøg af fire af Oskars tidligere klubkollegaer, samt hans træner, og selvom det bliver en svær opgave, mod et rumænsk landshold fyldt med fuldtidsprofessionelle spillere, håber landsholdskanten, at holdet kan sikre Danmark en sejr i European Golden League: 

– ”Det rumænske landshold spiller indenfor et rigtig godt system, og der er nogle meget klare regler for, hvordan de skal spille i de forskellige situationer. Men vi er en sindssyg god gruppe, med et virkelig stærkt sammenhold. Så jeg håber, at vi kan gå ud og presse Rumænien, og vinde kampen – det ville virkelig være stort,” afslutter Oskar. 

Oskar og resten den danske stab, spiller andet opgør i European Golden League onsdag aften kl. 19:00. Endnu engang sikrer et stærkt samarbejde mellem Middelfart Kommune, Middelfart Volleyball Klub og Volleyball Danmark det danske herrelandshold en fantastisk hjemmebane i Lillebæltshallen. 

KØB BILLET. 

Danmarks program: European Golden League, pulje A

27.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Tyrkiet: 0-3 (18-25, 21-25, 15-25)
31.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Rumænien (Lillebæltshallen, Middelfart)
03.06 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Portugal (Lillebæltshallen, Middelfart)
10.06: Portugal – Danmark
14.06: Rumænien – Danmark
17.06: Tyrkiet – Danmark

KØB BILLET.

Saml klubben og opnå store klubrabatter på billetterne

Vil du og dine klubkammerater være med til at støtte de danske volleyballherrer fra lægterne? 

Billetsalget til de tre Golden League kampe i Middelfart er i gang, og der er store besparelser at hente, hvis I samler en stor gruppe fra klubben og koordinerer en vaskeægte klubtur. 

Volleyball Danmark tilbyder nemlig særlige priser til landskampe for alle klubber med et klubmedlemsskab i Volleyball Danmark: 

  • 20-39 billetter: 25% rabat på entré
  • 40+ billetter: 50% rabat på entré

Læs mere om de særlige klubpriser, og hvordan I bestiller dem her. 

Landskampene er en oplagt mulighed for at vise særligt jeres unge spillere i klubben, hvor langt man faktisk kan komme med volleyball. Samtidig kan landskampene være et socialt arrangement for jeres klubmedlemmer, hvor I hygger jer og giver medlemmer en fed oplevelse sammen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ