Herrelandshold volleyball

Danmark får svær start på Golden League

Det er ikke mere end ni måneder siden, at Danmark og Tyrkiet sidst stod overfor hinanden i Lillebæltshallen. Her til aften gæstede Tyrkiet Middelfart igen, og der var tale om et direkte revancheopgør.  Danmark stod her til aften ansigt til ansigt med Tyrkiet i årets første landskamp. Tilbage i august 2022 stod de to hold…

| Foto: Patrick Dufrêche

:


Det er ikke mere end ni måneder siden, at Danmark og Tyrkiet sidst stod overfor hinanden i Lillebæltshallen. Her til aften gæstede Tyrkiet Middelfart igen, og der var tale om et direkte revancheopgør. 

Danmark stod her til aften ansigt til ansigt med Tyrkiet i årets første landskamp. Tilbage i august 2022 stod de to hold overfor hinanden sidst, da Danmark helt sensationelt besejrede Tyrkiet i EM-kvalifikationen. Og fra kampens allerførste serv var der ingen tvivl om, at det var et tyrkisk landshold, som var kommet til Danmark for at revanchere sidste års nederlag i EM-kvalifikationen. Danmark hang på langt inde i første og andet sæt, men kunne i sidste ende ikke følge med Tyrkiet, der sikkert bragte sig foran 0-2. Tredje sæt skulle vise sig at blive endnu svære for de røde og hvide, og med 15 danske point på tavlen hev Tyrkiet sejren hjem.

Det danske herrelandshold skal allerede i aktion igen onsdag den 31. maj, når Rumænien gæster Lillebæltshallen. Holdet har brug for al den opbakning de kan få, så skynd dig, at book din billet nu. 

KØB BILLET.

Danmarks program: European Golden League, pulje A

27.05 – 19:00: Danmark – Tyrkiet: 0-3 (18-25, 21-25, 15-25)
31.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Rumænien (Lillebæltshallen, Middelfart)
03.06 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Portugal (Lillebæltshallen, Middelfart)
10.06: Portugal – Danmark
14.06: Rumænien – Danmark
17.06: Tyrkiet – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ