Herrelandshold volleyball

Optakt: Han startede som ungdomsspiller i klubben, nu er han tilbage i Lillebæltshallen som dansk landstræner

Til daglig står han i spidsen for det franske klubhold Volero Le Cannet, som i sidste uge sikrede sig det franske mesterskab for andet år i træk. Nu vender den tidligere lokalhelt tilbage til ungdomsklubben, når han står i spidsen for herrelandsholdet, og endnu engang indtager banerne i Lillebæltshallen i Middelfart.  KØB DIN BILLET. For…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Til daglig står han i spidsen for det franske klubhold Volero Le Cannet, som i sidste uge sikrede sig det franske mesterskab for andet år i træk. Nu vender den tidligere lokalhelt tilbage til ungdomsklubben, når han står i spidsen for herrelandsholdet, og endnu engang indtager banerne i Lillebæltshallen i Middelfart. 

KØB DIN BILLET.

For landstræner Kristian Knudsen er det noget helt specielt at stå på sidelinjen i Lillebæltshallen og coache det danske herrelandshold gennem de store internationale kampe. Den danske landstræner stod nemlig selv for de blocks og smash, der sikrede klubholdet Middelfart VK point, da han som ungdomsspiller tog springet fra barndomsklubben Kolding VK til Middelfart VK:

– ”Som ungdomsspiller blev jeg udtaget til ungdomslandsholdet, hvor jeg fik en god snak med den daværende landstræner om, hvad jeg skulle gøre for at hæve mit niveau. Jeg boede i Kolding på det tidspunkt, og klubben med det bedste niveau tættest på var Middelfart. Så der endte jeg, og mødte Jacob Petersen, som blev min træner og holdkammerat,” fortæller Kristian. 

Kristian var kun 15 år, da muligheden om et klubskifte til Middelfart VK bød sig. Transporttider og planlægning blev derfor en stor del af hverdagen, og her fik Kristian for første gang en fornemmelse af hjælpen og støtten fra Middelfart VK og i særdeleshed familien Petersen:

– ”Jeg havde jo hverken bil eller kørekort, da jeg startede i Middelfart, så Jacob kørte mig ofte hjem til Kolding efter træning. Jeg har også overnattet hos Jacobs familie flere gange, så der er ingen tvivl om, at de har bare hjulpet mig et godt stykke af vejen i min volleyballkarriere.”

Når den danske landstræner vender retur til Lillebæltshallen og Middelfart er det endnu engang med tårnhøje ambitioner om at slå nogle af verdens bedste volleyballnationer. Sidste år skabte Kristian og resten af holdet en fantastisk sensation, da herrelandsholdet slog Tyrkiet, der ved Verdensmesterskaberne i 2022 blev nummer ni. Nu glæder Kristian og resten af staben sig til at lave endnu flere historiske resultater i volleyballbyen, Middelfart. 

– ”Når man selv har spillet i Middelfart, er det fedt at se den opbakning vi får, når vi er der. Middelfart er virkelig blevet en volleyballby, og sammen med klubben synes jeg kommunen leverer et fantastisk stykke arbejde for at øge opmærksomheden omkring vores sport,” fortæller landstræneren afsluttende. 

Kristian og det danske herrelandshold tager hul på European Golden League lørdag aften kl. 19:00, når Tyrkiet endnu engang gæster Danmark. Opgøret er det første af tre, som bliver spillet i Lillebæltshallen i Middelfart, og det er altså stadig muligt at sikre sig en billet til opgørene på hjemmebane. 

KØB DIN BILLET. 
 

Danmarks program: European Golden League, pulje A

27.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Tyrkiet (Lillebæltshallen, Middelfart)
31.05 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Rumænien (Lillebæltshallen, Middelfart)
03.06 – 19:00 (DK-tid): Danmark – Portugal (Lillebæltshallen, Middelfart)
10.06: Portugal – Danmark
14.06: Rumænien – Danmark
17.06: Tyrkiet – Danmark

KØB DIN BILLET.

Saml klubben og opnå store klubrabatter på billetterne

Vil du og dine klubkammerater være med til at støtte de danske volleyballherrer fra lægterne? 

Billetsalget til de tre Golden League kampe i Middelfart er netop åbnet, og der er store besparelser at hente, hvis I samler en stor gruppe fra klubben og koordinerer en vaskeægte klubtur. 

Volleyball Danmark tilbyder nemlig særlige priser til landskampe for alle klubber med et klubmedlemsskab i Volleyball Danmark: 

  • 20-39 billetter: 25% rabat på entré
  • 40+ billetter: 50% rabat på entré

Læs mere om de særlige klubpriser, og hvordan I bestiller dem her. 

Landskampene er en oplagt mulighed for at vise særligt jeres unge spillere i klubben, hvor langt man faktisk kan komme med volleyball. Samtidig kan landskampene være et socialt arrangement for jeres klubmedlemmer, hvor I hygger jer og giver medlemmer en fed oplevelse sammen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ