Kvindelandshold volleyball

Støt kvindelandsholdet!

Der har været en del omtale af kvindelandsholdet den seneste tid. Men uanset hvad, så er missionen den samme, vi skal gøre hvad vi kan for at sende både kvindeholdet og herreholdet til EM-kvalifikationen 2024. Spillerrådet på kvindelandsholdet og Volleyball Danmark har igennem den seneste måneds tid via en god dialog taget initiativ til forskellige…

:


Der har været en del omtale af kvindelandsholdet den seneste tid.

Men uanset hvad, så er missionen den samme, vi skal gøre hvad vi kan for at sende både kvindeholdet og herreholdet til EM-kvalifikationen 2024.

Spillerrådet på kvindelandsholdet og Volleyball Danmark har igennem den seneste måneds tid via en god dialog taget initiativ til forskellige muligheder for hvordan man kan støtte kvindelandsholdet økonomisk, da vi fra flere sider har oplevet et ønske om denne mulighed.

En kort opsummering på status og fakta for kvindelandsholdet er:

  • Volleyball Danmarks bestyrelse har afsat en økonomisk ramme for de to senior volleyball landshold (kvinder og herrer) for perioden 2022-2025 (begge år inklusiv)
  • Øges indtægterne i forbindelse med landsholdene, så tilfalder de øgede indtægter landsholdene, hvilket er og har været tilfældet i både 2022 og 2023 hvor det er lykkedes at øge indtægterne i forhold til det forventede, da den økonomiske ramme blev lagt.
  • Som det ser ud i dag, er der midler til at ét af holdene kan deltage i EM-kvalifikationen i 2024.
  • Der er ikke truffet beslutning om hvilket hold der skal deltage i EM-kvalifikationen i 2024, men Volleyball Danmarks bestyrelse vil træffe en beslutning efter herrernes EM-slutspil er afsluttet.
  • Kvindelandsholdet blev tilbudt en træningslejr sommeren 2023 med mulighed for at spille landskampe mod en nation på samme eller bedre rangliste niveau, såfremt der var et andet landshold på dette niveau der var interesseret i at spille mod Danmark.
  • Da Volleyball Danmarks bestyrelse ikke kunne garantere, at kvindelandsholdet ville spille EM-kvalifikation i 2024, takkede kvindelandsholdet nej til træningslejren og kampene i sommeren 2023, da de ønskede at spare pengene til benyttelse for fremtidige samlinger, fordi der ud fra holdets perspektiv ikke var et planlagt mål at træne frem imod.
  • Der har været spekulation om kvindelandsholdet er lukket ned – det er det ikke.

 Em aktie til web

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger

Volleyball Danmark og kvindelandsholdets spillerråd har den seneste måned arbejdet sammen omkring nogle forskellige tiltag, som kan hjælpe os frem mod målet om at rejse en million kroner, hvilket vil sikre, at begge landshold kan deltage i EM-kvalifikationen i 2024, da dette er den estimerede omkostning ved et holds deltagelse.

Repræsentant for spillerrådet Nora Møllgaard fortæller:

”Vi er 14 stærkt passionerede volleyballspillere på landsholdet, der alle ser en udvikling af dansk kvindevolley. Som hold har vi et mål om at konkurrere på højt internationalt niveau, hvilket kræver at vi får testet vores kræfter ude i Europa. Vi håber derfor på en masse hjælp og opbakning, så vi i fællesskab kan løfte de økonomiske tiltag og derved sikre spændende, fede og udfordrende turneringer for både spillere, trænere og fans”

Volleyball Danmark lancerer i samarbejde med kvindelandsholdet i dag ”EM-Aktien”, som skal være med til at skabe økonomi omkring kvindelandsholdet, så hvis vi henter de påkrævede midler, er vi sikre på at kvindelandsholdet kommer til EM-kvalifikationen i 2024, og det er her at DU kan være med.

EM-aktien

For 250 kr. kan du købe en aktie i EM-kvalifikationen 2024 for kvindelandsholdet.

EM-aktien et fysisk bevis, med en dybfølt tak for din opbakning til kvindelandsholdet, som har et mål om at indsamle millionen, som sikrer deltagelse i EM-kvalifikationen 2024.

EM-Aktien kan købes her: 

Det er selvfølgelig tilladt at købe flere aktier.

Ideen til EM-aktien er genereret af kvindelandsholdets spillerråd i samarbejde med Volleyball Danmark, hvorfor midlerne fra EM-aktien udelukkende går til støtte af kvindelandsholdet.

Såfremt kvindelandsholdet ikke spiller EM-kvalifikation i 2024, vil midlerne fra EM-aktien ubeskåret gå til aktiviteter for kvindelandsholdet i årene derefter, så pengene vil komme kvindelandsholdet til gode.

Spillerrådet på kvindelandsholdet består af Nora Møllgaard, Amalie Jørgensen, Mette Breuning, Mikala Mogensen og Helena Elbæk.

Ønsker du mere information eller har spørgsmål til ovenstående?

Så kan du kontakte Anders Chahrour Jensen fra Volleyball Danmark på acj@volleyball.dk

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ