Partnere

Craft er ny officiel tøjpartner i Volleyball Danmark

Volleyball Danmark er stolte over at præsentere Craft som vores nye officielle tøjpartner for de kommende 4 år startende fra 1. juli 2023. I aftalen er der også indarbejdet en samarbejdsaftale med Sportyfied ApS, som i perioden vil være leverandør af bl.a. tøj og tryk. “Volleyballverdenen er uopdyrket land for os, men jeg synes, at…

:


Volleyball Danmark er stolte over at præsentere Craft som vores nye officielle tøjpartner for de kommende 4 år startende fra 1. juli 2023.

I aftalen er der også indarbejdet en samarbejdsaftale med Sportyfied ApS, som i perioden vil være leverandør af bl.a. tøj og tryk.

“Volleyballverdenen er uopdyrket land for os, men jeg synes, at de samtaler vi har haft, har givet os et rigtig godt indtryk af en dedikeret verden med mange fantastiske mennesker, som hele tiden gør det, der skal til for at vi breder sporten endnu længere ud i Danmark. Personligt glæder jeg mig til at komme i gang og hjælpe en masse klubber i volleyball og beachvolleyball” sådan lyder ordene fra Heine Westbæk som er Area Manager hos Craft.

Anders Chahrour Jensen fra Volleyball Danmark fortæller om processen omkring en ny tøjpartner:

”Vi har talt med mange stærke brands her i foråret, og det har for os alle været en lærerig proces. Vi har lært en masse om det udgangspunkt vi kom fra, men vi er også blevet langt klogere i forhold til vores kommercielle værdi som forbund, og derfor er vi glade for at have lavet en god aftale med Craft og Sportyfied, da vi dels som forbund får stor værdi ud af aftalen, ligesom vi tror, at en lange rækker klubber også kan få glæde af et samarbejde med Craft og/eller Sportyfied.”

En stærk tredjepart

Craft har i processen peget på Sportyfied som en vigtig samarbejdspartner. Det betyder, at Volleyball Danmark og Sportyfied kommer til at kunne tilbyde medlemsklubber en klubaftale, som sikrer nogle af de bedste vilkår i forhold til holdsæt, tryk og webshopmuligheder, så klubberne kan koncentrere sig om de mange gode oplevelser i hallen og i sandet.

Den kan du læse mere om her.

Velkommen til Craft og Sportyfied

Information
Yderligere information om denne nyhed eller det kommercielle arbejde generelt kan fås hos kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen på 2238 8812 eller acj@volleyball.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ