Partnere

Mikasa bliver officiel boldpartner i Volleyball Danmark

Det er med stolthed, at vi i dag kan præsentere Mikasa som officiel boldpartner for Volleyligaen og Danish Beachvolley Tour. Volleyligaen får med aftalen en officiel boldpartner, ligesom Danish Beachvolley Tour fremover vil have Mikasa som den officielle kampbold. Det er et strategisk valg, som styrker klubberne i Volleyligaen, og som vi forventer kan gøre…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Det er med stolthed, at vi i dag kan præsentere Mikasa som officiel boldpartner for Volleyligaen og Danish Beachvolley Tour.

Volleyligaen får med aftalen en officiel boldpartner, ligesom Danish Beachvolley Tour fremover vil have Mikasa som den officielle kampbold. Det er et strategisk valg, som styrker klubberne i Volleyligaen, og som vi forventer kan gøre det endnu mere attraktivt at være en del af Volleyligaen.

Mikasa vil således fremover levere bolde til klubberne i Volleyligaen, med respekt for de nuværende boldaftaler, der er i Volleyligaklubberne, ligesom Mikasa vil levere bolde til Danish Beachvolley Tour, Talentcentre og ikke mindst til Volleyball Danmarks arbejde på de mange skoler rundt om i landet.

Mikasa er ligeledes partner for CEV og FIVB, hvilket giver synergi og tryghed for udøverne. 

Mikasa Europe fortæller om aftalen:

– ”Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at styrke sporten i Danmark, og at vi som officiel boldpartner for Volleyball Danmark kan være en så vital del af dansk volleyball. Vi er glade for at støtte elitearbejdet i volleyball og beachvolleyball, og ikke mindst det store arbejde som Volleyball Danmark udfører rundt om i Danmark på de mange skoler, så vi også i fremtiden har mange, der deler passionen for volleyball.”

Også hos direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen, er der glæde at spore:

– ”Vi har haft en rigtig god dialog med Mikasa, hvor vi hele vejen igennem har mærket en stor opbakning til udviklingen af volleyball og beachvolleyball i Danmark. Mikasas ambitioner matcher vores, så jeg synes det er den helt rigtige aftale, vi står med her, og derfor er vi også glade for at have lavet en 5-årig aftale.”

Information:

Yderligere information om denne nyhed eller det kommercielle arbejde generelt kan fås hos kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen på 2238 8812 eller acj@volleyball.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ