Partnere

Andelskassen bliver ny hovedpartner for Volleyball Danmark

Vi kan i dag offentliggøre Andelskassen som vores nye hovedpartner i en 2-årig aftale. Partneraftalen er historisk for Volleyball Danmark og kommer til at gavne alle interessenter i Volleyball Danmark. Muligheder for at styrke sporten Som et klart mål for partnerskabet handler det for både Andelskassen og Volleyball Danmark om at styrke sporten, styrke relationerne…

:


Vi kan i dag offentliggøre Andelskassen som vores nye hovedpartner i en 2-årig aftale.

Partneraftalen er historisk for Volleyball Danmark og kommer til at gavne alle interessenter i Volleyball Danmark.

Muligheder for at styrke sporten

Som et klart mål for partnerskabet handler det for både Andelskassen og Volleyball Danmark om at styrke sporten, styrke relationerne både på og uden for banen, og sidst men ikke mindst udvikle arrangementer med et fokus på at skabe socialt samvær lokalt, regionalt og nationalt. 

Andelskassen er en relations bank

”Sammen kan vi mere” er Andelskassens slogan, og en af bankens værdier er relationer, og en af de vigtige målsætninger med hovedpartneraftalen er at dyrke og styrke sociale fællesskaber gennem sporten både når det gælder eliten og bredden.

Du kan møde vores nye hovedpartner i videoen nedenfor, hvor både Kommunikations- og marketingchef i Andelskassen, Mette Bernt, samt Volleyball Danmarks direktør, Jesper Jørgensen sætter ord på hovedpartneraftalen.

Velkommen til Andelskassen som sportens hovedpartner

Mads Olsen, Formand i Volleyball Danmark sætter også ord på aftalen her:

”Det er en stor dag for os alle, og jeg er meget stolt over det arbejde som administrationen i Volleyball Danmark har lagt i processen. Jeg glæder mig til, at vi nu skal i gang med det sjove arbejde, nemlig at bringe værdi sammen med Andelskassen til vores fantastiske sport, og selvfølgelig også tilføre værdi til Andelskassen – alle har en andel i succes og fællesskaber, både på og uden for stregerne, og den grundtanke glæder vi os til at dyrke endnu mere, som fællesskab, for i Volleyball Danmark er der plads til alle og brug for alle.”

Om vores nye hovedpartner

Andelskassen tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får Andelskassen til at sige højt, at de er mere end en bank. I Andelskassen arbejder der mere end 300 personer, der interesserer sig for andre mennesker. Det præger rådgivningen af både privat- og erhvervskunder. Andelskassen, der er en børsnoteret bank, har hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet, sætter en ære i relevant og nærværende rådgivning.

Information
Yderligere information om denne nyhed eller det kommercielle arbejde generelt kan fås hos kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen på 2238 8812 eller acj@volleyball.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ