Partnere

Volleyball Danmark har indgået historisk hovedpartnerskab

Volleyball Danmark har i dag indgået en 2-årig aftale med en ny hovedpartner for hele Volleyball Danmark. Partneraftalen er historisk i Volleyball Danmark og betyder bl.a. at hovedpartneren træder ind som partner for bl.a. Volleyligaen, Pokalturneringen/Final4, landsholdene, Danish Beachvolley Tour og mange af vores breddeaktiviteter. Det er en aftale, som kommer til at have stor…

:


Volleyball Danmark har i dag indgået en 2-årig aftale med en ny hovedpartner for hele Volleyball Danmark.

Partneraftalen er historisk i Volleyball Danmark og betyder bl.a. at hovedpartneren træder ind som partner for bl.a. Volleyligaen, Pokalturneringen/Final4, landsholdene, Danish Beachvolley Tour og mange af vores breddeaktiviteter.

  • Det er en aftale, som kommer til at have stor betydning for Volleyball Danmark og alle i/omkring sporten fortæller Jesper Jørgensen, direktør i Volleyball Danmark.

Volleyball Danmark forventer at præsenterer hovedpartneren på tirsdag den 9. maj, så følg med på vores kanaler: LinkedIN, Facebook, Instagram.

Del nyhed

LÆS OGSÅ