Herrelandshold volleyball

Støt de danske landsholdsherrer og bliv klogere på talent- og elitearbejde: Kombinér uddannelse med EM-rejse

Skal du med, når Volleyball Danmark inviterer på EM-tur til Nordmakedonien d. 2.-5. september for at støtte de danske landsholdsherrer? Et uddannelsestilvalg gør det muligt at kombinere turen, så du som træner eller leder får værdifuld viden og inspiration om talent- og elitearbejde. Danmarks herrelandshold i volleyball drager i slutningen af august til Nordmakedonien, nærmere…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Skal du med, når Volleyball Danmark inviterer på EM-tur til Nordmakedonien d. 2.-5. september for at støtte de danske landsholdsherrer? Et uddannelsestilvalg gør det muligt at kombinere turen, så du som træner eller leder får værdifuld viden og inspiration om talent- og elitearbejde.

Danmarks herrelandshold i volleyball drager i slutningen af august til Nordmakedonien, nærmere bestemt Skopje, hvor de tager hul på puljespillet til EuroVolley2023 – Europamesterskaberne i volleyball – en historisk deltagelse, som kræver den helt rigtige opbakning fra lægterne.

Volleyball Danmark inviterer derfor alle danske volleyballfans til Skopje på en vaskeægte EM-rejse, hvor vi – foruden en masse lækker topvolleyball – får muligheden for at komme helt tæt på vores herrelandshold, nyde god mad og drikke, opleve den nordmakedonske kultur og ikke mindst hinandens selskab.

Uddannelsestilvalg giver tilskudsmuligheder
På EM-rejsen vil der være mulighed for at tilvælge en uddannelsespakke, som inkluderer oplæg fra landsholdslejren og internationale input med fokus på talent- og elitearbejde. Der er derfor rig mulighed for at to fluer med et smæk, da EM-rejsen således også bliver en uddannelse for klubbens trænere og ledere.

Flere kommuner giver tilskud til uddannelser/kurser. Så hvis EM-rejsen og uddannelsesmulighederne har interesse, opfordrer vi alle til at undersøge muligheden for kursusrefusion i klubbens kommune. Efter endt rejse, vil alle modtage et uddannelsesbevis som dokumentation for den nye tilegnede viden.

Kort om EM-rejsen
Hvornår: 2. september – 5. september 2023.
Hvor: Skopje, Nordmakedonien.
Pris: 5.799 kr. pr. person i dobbeltværelse. 6.499 kr. pr. person i enkeltværelse.

Turens indhold (inklusiv i prisen):
• Fly tur-retur
• Transfer til og fra lufthavnen
• Overnatning
• Morgenmad
• Velkomstmiddag – 3 retters menu inkl. drikkevarer ad libitum.
• 2 x dagsbilletter til EuroVolley 2023 (inkl. 2 danske kampe)
• Uddannelsestilvalg: Oplæg fra landsholdslejeren samt internationalt input.

Turens omdrejningspunkt er naturligvis VOLLEYBALL, og derfor har vi en masse bold på programmet. Med Volleyball Danmarks fantur får du 2x dagsbilletter til EuroVolley 2023, hvor der er følgende kampe på tapetet:
• Danmark – Montenegro (3. sep 17.00)
• Polen – Nordmakedonien (3. sep 20.00)
• Danmark – Holland (4. sep 17.00)
• Tjekkiet – Montenegro (4. sep 20.00)

Læs mere om EM-rejsen & køb din billet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ