Partnere

Magasin er ny partner på Danish Beachvolley Tour.

Det er med stor glæde og stolthed, at Volleyball Danmark i dag kan præsentere en ny partneraftale med Magasin omkring sommerens ”Danish Beachvolley Tour”. Magasin vil sammen med vores øvrige partnere på Danish Beachvolley Tour være med til at give vores tilskuere og atleter den bedst mulige oplevelse under kampene på Kongens Nytorv. Udover at…

:


Det er med stor glæde og stolthed, at Volleyball Danmark i dag kan præsentere en ny partneraftale med Magasin omkring sommerens ”Danish Beachvolley Tour”.

Magasin vil sammen med vores øvrige partnere på Danish Beachvolley Tour være med til at give vores tilskuere og atleter den bedst mulige oplevelse under kampene på Kongens Nytorv. Udover at være en del af kampoplevelsen, vil Magasin i ugerne op til Danish Beachvolley Tour Finals på Kgs. Nytorv afholde et ”Beachparty” foran Magasin på Kgs. Nytorv, hvor du kan glæde dig til en række events, herunder aktiviteter arrangeret af Volleyball Danmark.

En aftale med fokus på fællesskabet

Magasin bliver vores nabo på Kgs. Nytorv, og derfor har vi lavet nogle gode elementer i aftalen, hvor vi kan udbrede kendskabet til vores sport. Volleyball Danmark vil på udvalgte søndage hen over sommeren bl.a. drive konkurrencer og træninger for små og store, som vil prøve kræfter med volleyball/beachvolleyball og mærke fællesskabet. Magasin Beach Party løber i perioden 15. juni – 30. juli hver dag kl. 11.00-20.00.
Kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen fortæller:

”Vi er stolte og spændte på vores nye samarbejde med den hæderkronede virksomhed Magasin. Vi ser helt oplagte synergier i og med at vi i sommerperioden bliver naboer på Kgs. Nytorv, hvor vi i fællesskab kan byde en masse danskere og turister velkommen i sandet og på vores opsatte aktiviteter udenfor Magasin. Jeg er sikker på, at det giver os en rigtig god platform for at vise vores fantastiske sport frem på i en spændende og pulserende kulisse.”

Støt vores nye partner, og bliv ”Goodiekunde” hos Magasin (helt gratis) her.
Velkommen til Magasin.

PARTNERNE ER MED TIL AT FINANSIERE DANISH BEACHVOLLEY TOUR
Vores partnere er med deres økonomiske bidrag med til at skabe det afgørende fundament på Danish Beachvolley Tour, så vi kan tilbyde det bedste mulige setup på Touren. Derfor opfordrer vi selvfølgelig til at støtte op om dem, der støtter vores sport.

Partnerne på touren lige nu er: 7Up Zero Sugar, Toyota, Fisherman’s Friend, C More og Magasin.

Del nyhed

LÆS OGSÅ