Volleyball Danmark

Volleyball Danmark repræsentantskabsmøde 2023

Materiale til repræsentantskabsmødet er uploadet Følgende materiale er nu tilgængeligt på volleyball.dk Mødemateriale med dagsorden og beretning Årsrapport for 2022 Tilmelding Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest onsdag den 10. maj 2023. Tilmelding foregår pr. mail til info@volleyball.dk med angivelse af deltagernavn, klub og funktion i klubben, eller evt. anden tilknytning til Volleyball…

:


Materiale til repræsentantskabsmødet er uploadet
Følgende materiale er nu tilgængeligt på
volleyball.dk

  • Mødemateriale med dagsorden og beretning
  • Årsrapport for 2022

Tilmelding
Af hensyn til forplejning m
v. er der tilmelding senest onsdag den 10. maj 2023.
Tilmelding foregår pr. mail tiinfo@volleyball.dk
med angivelse af deltagernavn, klub og funktion i klubben, eller evt. anden tilknytning til Volleyball Danmark.

Mødet afholdes søndag den 14. maj 2023 kl. 10.00 i Milling Hotel Park, Middelfart.

Eventuelle kandidater til bestyrelsen bedes indsende deres kandidatur og motivation til info@volleyball.dk så de kan nå at blive præsenteret forud for repræsentantskabsmødet. Det er muligt at foreslå kandidater frem til og på mødet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ