Danish Beachvolley Tour

Nyt Tour-univers på Beachvolley.dk: Er du klar til sommeren?

Nye fantastiske partnere, en spritny hjemmeside, et brag af en DM-uge og kæmpe Tourfinale midt i København! Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk sommer på Danish Beachvolley Tour! Tilmeldingen åbner i weekenden – er du klar? Nedtællingen er for alvor i gang! Om en måned tager vi endelig hul på sommersæsonen, når første…

:


Nye fantastiske partnere, en spritny hjemmeside, et brag af en DM-uge og kæmpe Tourfinale midt i København! Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk sommer på Danish Beachvolley Tour! Tilmeldingen åbner i weekenden – er du klar?

Nedtællingen er for alvor i gang! Om en måned tager vi endelig hul på sommersæsonen, når første sommerstævne på Danish Beachvolley Tour løber af stablen den 30. april i Aarhus. Herfra tager vi weekend efter weekend rundt i hele landet lige fra Aalborg til Sønderborg og fra Vesterhavet til Kgs. Nytorv.

Hopper du ind på beachvolley.dk, bemærker du måske, at tingene ser lidt anderledes ud end de plejer. Vi har nemlig shinet hjemmesiden og skabt et nyt Tour-univers, der skal gøre det lettere for spillere at finde de informationer, der er brug for, samtidig med at vores fantastiske partnere får den plads, de fortjener for at støtte vores sport.

Der bliver med andre ord RIGELIGT at glæde sig til, og meget snart kan du begynde at skrive dig op til de vilde begivenheder. Tilmeldingen til sommerens Danish Beachvolley Tour åbner nemlig i weekenden, så hop ind på Tourkalenderen og få dig et overblik allerede i dag!

Del nyhed

LÆS OGSÅ