Volleyball Danmark

Volleyball Danmark repræsentantskabsmøde 2023

Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark søndag den 14. maj 2023 kl. 10.00 i Middelfart. Dagsorden ifølge Volleyball Danmarks vedtægter. Mødet afholdes på Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart. Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslag sendes til…

:


Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark søndag den 14. maj 2023 kl. 10.00 i Middelfart.

Dagsorden ifølge Volleyball Danmarks vedtægter.

Mødet afholdes på Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart.
Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslag sendes til Volleyball Danmarks sekretariat på
info@volleyball.dk og skal være Volleyball Danmark i hænde senest søndag den 9. april 2023.

Forslag offentliggøres sammen med regnskabet senest 3 uger før mødets afholdelse på volleyball.dk, hvor der også opdateres øvrige informationer.

Del nyhed

LÆS OGSÅ