Herrelandshold volleyball

Billetsalget er åbent: Få klubrabat til herrelandsholdets Golden League kampe i Middelfart

Det danske herrelandshold i volleyball får endnu engang fornøjelsen af Lillebæltshallen som hjemmebane, når de om få måneder spiller tre European Golden League kampe i det fynske. Tag fat i dine hold- og klubkammerater og vær med på lægterne, når det går løs.  I august sidste år skrev de danske volleyballherrer historie, da de i…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Det danske herrelandshold i volleyball får endnu engang fornøjelsen af Lillebæltshallen som hjemmebane, når de om få måneder spiller tre European Golden League kampe i det fynske. Tag fat i dine hold- og klubkammerater og vær med på lægterne, når det går løs. 

I august sidste år skrev de danske volleyballherrer historie, da de i en velbesøgt Lillebæltshal spillede sig til en EM-billet. Nu vender holdet atter tilbage til Middelfart, hvor det denne gang handler om tre kampe mod henholdsvis Tyrkiet, Rumænien og Portugal i den europæiske landsholdsturnering, European Golden League. 

European Golden League, Pulje A – hjemmekampe: 

27.05.2023 – 19:00: Danmark – Tyrkiet (Køb billet)
31.05.2023 – 19:00: Danmark – Rumænien (Køb billet) 
03.06.2023 – 19:00: Danmark – Portugal (Køb billet)

”Vi glæder os til at skulle tilbage til Middelfart, hvor vi jo har helt fantastiske minder fra med stærk opbakning fra lægterne. Nu gælder det nogle vigtige kampe i Golden League, hvor holdet atter skal spilles sammen efter en lang klubsæson, så vi får den helt rigtige forberedelse til EM i Nordmakedonien i sensommeren. Det bliver helt sikkert nogle spændende kampe,” fortæller sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Mikelsons. 

Læs også: Kom med på fantur.

Saml klubben og opnå store klubrabatter på billetterne

Vil du og dine klubkammerater være med til at støtte de danske volleyballherrer fra lægterne? 

Billetsalget til de tre Golden League kampe i Middelfart er netop åbnet, og der er store besparelser at hente, hvis I samler en stor gruppe fra klubben og koordinerer en vaskeægte klubtur. 

Volleyball Danmark tilbyder nemlig særlige priser til landskampe for alle klubber med et klubmedlemsskab i Volleyball Danmark: 

  • 20-39 billetter: 25% rabat på entré
  • 40+ billetter: 50% rabat på entré

Læs mere om de særlige klubpriser, og hvordan I bestiller dem her. 

Landskampene er en oplagt mulighed for at vise særligt jeres unge spillere i klubben, hvor langt man faktisk kan komme med volleyball. Samtidig kan landskampene være et socialt arrangement for jeres klubmedlemmer, hvor I hygger jer og giver medlemmer en fed oplevelse sammen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ