Dommer

Her er Årets Dommere

Ved Dansk Volleyball Award den 4. februar i Aarhus, fik vi sat navne på vinderne af de prestigefyldte titler som Årets volleyball- og beachvolleyballdommere 2022. Se hvem der løb med hæderen her:  Årets Beachvolleyball Dommer 2022Kristian LundSpillere på Danish Beachvolley Tour 2022 har haft mulighed for at stemme på alle dommere i turneringen, og for…

:


Ved Dansk Volleyball Award den 4. februar i Aarhus, fik vi sat navne på vinderne af de prestigefyldte titler som Årets volleyball- og beachvolleyballdommere 2022. Se hvem der løb med hæderen her: 

Årets Beachvolleyball Dommer 2022
Kristian Lund
Spillere på Danish Beachvolley Tour 2022 har haft mulighed for at stemme på alle dommere i turneringen, og for andet år i streg har de valgt at pege på Kristian Lund som Årets Beachvolleyballdommer. Stort tillykke til Kristian Lund og tak for den store indsats i vores sport.

Årets Volleyballdommer 2022
Michael Andersen
Spillere og trænere i Volleyligaen har igen skullet til stemmeurnerne for at give deres bud på hvem, der skulle kåres som Årets Volleyballdommer. Hæderen gik i 2022 til Michael Andersen, der for 6. år i streg altså kan lade sig kåre som Årets Volleyballdommer. 

Begge vindere modtog et gavekort på 1.000kr. til A-sport.dk 

Del nyhed

LÆS OGSÅ