Pokalturnering

Holte IF er Årets Pokalmestre

Efter fredagens semifinaler stod det klart, at årets pokalfinale ville blive en tro kopi af sidste års finale, hvor Brøndby VK og Holte IF stod overfor hinanden.  Vejen til finalen blev længst for de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK, der måtte ud i en 5-sætter mod DHV Odense i semifinalen. Det ekstra sæt lignede dog…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Efter fredagens semifinaler stod det klart, at årets pokalfinale ville blive en tro kopi af sidste års finale, hvor Brøndby VK og Holte IF stod overfor hinanden. 

Vejen til finalen blev længst for de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK, der måtte ud i en 5-sætter mod DHV Odense i semifinalen. Det ekstra sæt lignede dog ikke noget, der havde taget hårdt på de gule og blå, og første sæt blev ligesom et finalesæt skal være – tæt og med masser af fight. Efter stillingen 20-20 trak sidste års sølvvindere dog en smule fra, og kunne til sidst udbryde i jubel efter at have hevet første sæt hjem. Andet sæt skulle vise sig at blive lige så tæt, og trods et længerevarende overtag til Brøndby VK, sikrede Holte IF sig endnu et sæt, og var dermed kun et enkelt sæt fra Pokaltitlen. I de to første sæt var det særligt anfører fra Brøndby VK, Mette Breuning, der holdt sit hold inde i kampen med mange angrebs- og blokadevindere. Holte IF tog den gode stime med ind i tredje sæt, hvor pokalfighter Isabelle Marciniak gennem hele kampen viste enormt højt niveau ved flot fordeling af mange præcise hævninger. Brøndby VK kæmpede bravt, men Holte IF blev for stor en mundfuld. Holte IF gjorde rent bord i finaleopgøret og er dette års Pokalmestre. 

Guldkamp: 
Brøndby VK – Holte IF: 0-3 (22-25, 26-28, 11-25)

Inden lørdagens finalekampe blev bronzekampen afgjort mellem ASV Elite og DHV Odense. Her blev det til en 3-0 (25-17, 25-13, 25-21) sejr til hjemmeholdet fra ASV Elite. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ