Kidsvolley

Kæmpe succes og rekorddeltagelse til Pokalfestival 2023

Efter 2 års coronaaflysninger var Pokalfestivalen endelig tilbage – og sikke en af slagsen! I weekenden blev DGI-Huset i Vejle nemlig forvandlet til et sandt volleyballmekka med hele 650 glade Kids- og Teenvolleybørn, unge og frivillige, som gav den gas både på og uden for banerne. Der var gensynsglæde, kriller i kroppen og hopla i…

| Fællesdans til Pokalfestival 2023

:


Efter 2 års coronaaflysninger var Pokalfestivalen endelig tilbage – og sikke en af slagsen! I weekenden blev DGI-Huset i Vejle nemlig forvandlet til et sandt volleyballmekka med hele 650 glade Kids- og Teenvolleybørn, unge og frivillige, som gav den gas både på og uden for banerne.

Der var gensynsglæde, kriller i kroppen og hopla i benene – både hos børn og voksne. For efter to år med aflysninger af Pokalfestivalen, kunne Volleyball Danmark i samarbejde med DGI-Huset, Vejle Kommune samt de to samarbejdsklubber Vejle Ungdoms Volley og ØSVN i weekenden endelig byde velkommen til Pokalfestival igen.

I en hel weekend fyldt med aktiviteter, samledes ikke mindre end 650 volleyballtossede børn, unge og frivillige i DGI-Huset, hvor der blev afviklet turneringer fra Kidsvolley Level 0 til Teen2 på de 48 baner under samme tag – og der blev spillet kampe til den helt store guldmedalje.

Pokalfestivalen er det største stævne for Kids og Teen-hold, som samler spillere og trænere fra klubber i hele landet. I år var 40 klubber repræsenteret fordelt på hele 187 hold – en rekordtilmelding, der begejstrer udviklingschef Christina Attrup Juhl.

”Vi kan slet ikke få armene ned efter weekendens Pokalfestival”, fortæller hun og fortsætter:

”Vi havde fuld gang i alle baner, og med 187 deltagende hold handler det naturligvis om, at holde tungen lige i munden. Men vi har haft en fantastisk stemning hele weekenden igennem, som jo foruden en masse kampe også bød på fællesdanse, foto-hjørne, UV-lys og musik med DJ om aftenen – alt sammen noget som er med til at danne gode rammer for sammenværd og nye venskaber på tværs af hold og klubber, og som skaber de vigtige oplevelser, som fastholder børn og unge i sporten”.

Ny turneringstype til de ældste

Med netop fokus på at skabe sjove og anderledes oplevelser, introducerede Pokalfestivalen i år et nyt turneringssystem for de ældste 8.-9. klasser i Teen2 – nemlig King & Queen of the Court. Her deltog 69 hold i en yderst dynamisk turnering, hvor der er konstant fart på spillet.

”Vi er simpelthen så glade for afviklingen af King & Queen of the Court-turneringen for Teen2. Der er småting, der skal justeres til næste år, men i det store hele er vi vilde med konceptet. Det var en kæmpe fornøjelse, at se de unge med sved på panden og så høj puls under hele stævnet”, afslutter udviklingschef Christina Attrup Juhl.

Billeder fra Pokalfestivalen 2023 kan ses på Volleyball Danmarks Facebookside. Alle billeder er taget af Fresh Lens Productions

Del nyhed

LÆS OGSÅ