Partnere

Malerne C&C træder ind på volleyballscenen

Malerne C&C bliver ny landsholdspartner i Volleyball Danmark Mandag er en god dag her i Volleyball Danmark, da vi med stolthed kan præsentere Malerne C&C som ny partner og som en del af udrulningen af deres forretning har de valgt at bakke op om Landsholdene i Volleyball og samtidig købt en plads i ”Hjertenetværket” for…

:


Malerne C&C bliver ny landsholdspartner i Volleyball Danmark

Mandag er en god dag her i Volleyball Danmark, da vi med stolthed kan præsentere Malerne C&C som ny partner og som en del af udrulningen af deres forretning har de valgt at bakke op om Landsholdene i Volleyball og samtidig købt en plads i ”Hjertenetværket” for at være en del af vores indsats for børnene på de danske Julemærkehjem.

Malerne C&C sætter private boliger i stand og kan levere en total håndværkerløsning, også er de faktisk gået skridtet videre, så alle kan være med – med en løsning fra Malerne C&C kan du nemlig få rentefri finansiering af dine forbedringer på helt op til 60 måneder.

Ejer af Malerne C&C, Steen Jensen fortæller om partnerskabet med Volleyball Danmark:

”Landsholdet i Volleyball har et spændende 2023 foran sig, og det vil vi gerne være en del af, og samtidig så synes vi, at det der foregår i Volleyball Danmark er rigtig spændende.

Vi har hørt mange gode ting om ”Hjertenetværket” og det er en stor glæde for os, at vores medarbejdere kan komme ud og gøre en forskel sammen for børn/unge”

2023 bliver et spændende år for begge parter

2/1-2023 blev Malerne C&C nemlig sat på landkortet, og herfra startede arbejdet med at udbrede kendskabet og hos Volleyball Danmark er vi stolte over, at være en af dem, som skal løfte opgaven.

Malerne C&C kan altså hjælpe dig med at skabe det hjem, du drømmer om – og hvis du har brug for det, så kan det gøres rente og gebyrfrit på en afdragsordning, så du har råd til at opfylde dine drømme.

Websitet er på trapperne, men kontakt Malerne C&C her, og få en uforpligtende snak om dit behov:

Email: info@malernecc.dk
Telefon: 60220271

Besøg Malerne C&C på facebook 

CC flyer

Del nyhed

LÆS OGSÅ