Plads til alle – Brug for alle

Bolden er servet i “Hjertenetværket”

2023 er skudt igang i “Hjertenetværket”  I dag tog vi hul på “Hjertenetværket” med et kickoff, hvor programmet bl.a. bød på et oplæg fra Volleyball Danmarks direktør Jesper Jørgensen som gav en status på 2023 for Volleyball og Beachvolleyball, hvorefter Marianne Quistgaard fra Julemærkefonden gik på og tog “Hjertenetværket” med helt ind i Julemærkefondens centralnerve…

:


2023 er skudt igang i “Hjertenetværket” 

I dag tog vi hul på “Hjertenetværket” med et kickoff, hvor programmet bl.a. bød på et oplæg fra Volleyball Danmarks direktør Jesper Jørgensen som gav en status på 2023 for Volleyball og Beachvolleyball, hvorefter Marianne Quistgaard fra Julemærkefonden gik på og tog “Hjertenetværket” med helt ind i Julemærkefondens centralnerve – og sidst men ikke mindst, så inviterede børnene på Julemærkehjemmet vores partnere med ind i køkkenet, til den årlige fuldkornsdag, hvor opgaven gik ud på at tilberede en lækker “bønnedip” som skulle spille en rolle i den samlede frokost for Julemærkehjemmets børn.

Spændende år i vente

Efter en lækker frokost, så kunne “Hjertenetværket” sendes videre på arbejde med en stærk start på 2023, som bl.a. byder 5-8 netværksarrangementer i “Hjertenetværket” og flere sportslige oplevelser i særklasse. 

Vil du vide mere om “Hjertenetværket” så kan du besøge dette link

Her kan du se et par indtryk fra køkkenet

IMG 09431IMG 09221IMG 09401IMG 09361IMG 09341

Del nyhed

LÆS OGSÅ