Optakt: Holte IF møder hollandsk tophold i historisk 1/8-finale

Fantastisk hjemmebaneopbakning og sammenspil skal sikre det danske Volleyligahold en god start på 1/8-finalerne i CEV Challenge Cup, når holdet i morgen tørner sammen med hollandsk tophold.  Det er ikke hvem som helst, at Holte IF får besøg af, når den første af to 1/8-finaler i CEV Challenge Cup skal afvikles i Holtehallen tirsdag kl.…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Fantastisk hjemmebaneopbakning og sammenspil skal sikre det danske Volleyligahold en god start på 1/8-finalerne i CEV Challenge Cup, når holdet i morgen tørner sammen med hollandsk tophold. 

Det er ikke hvem som helst, at Holte IF får besøg af, når den første af to 1/8-finaler i CEV Challenge Cup skal afvikles i Holtehallen tirsdag kl. 19:00. Det danske Volleyligahold møder nemlig hollandske Sliedrecht Sport, som lige nu ligger nummer to i Eredivisie – den hollandske pendant til Volleyligaen. Og selvom cheftræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, er klar over opgavens størrelse, glæder både han og holdet sig til, at få en spændende start på 2023: 

– ”Alle glæder sig, men vi skal også lige finde hinanden efter juleferien, så der er en afventende og forventningsfuld stemning, der nok skal forsvinde når vi står på banen på tirsdag.”

Ligesom Holte IF starter 2023 med et europæisk opgør, sluttede 2022 ligeledes med et, da holdet spillede mod finske Hämeenlinnan Lentopallokerho. Og specielt i hjemmebaneopgøret, i en fantastisk kullise, leverede det danske Volleyligahold en overbevisende præstation, som Sven-Erik håber kan genskabes i morgendagens opgør, så holdet får den bedste start på 1/8-finalerne:

– ”Vi har haft en fantastisk opbakning i Holtehallen, hvilket har givet holdet et løft og en stærk tro på os selv, så det er en fordel for os. Vi håber også, at andre klubber vil møde op i hallen og benytte muligheden for at vise international volleyball til deres ungdomsspillere på tirsdag, der er nemlig gratis entre til alle under 18 år,” fortæller cheftræneren.

Det kræver dog endnu en benhård indsats fra både ligaholdet og tilskuerne på lægterne, hvis sejren skal i hus. De hollandske modstandere ligger nemlig, ligesom Holte IF, i toppen af Eredivisie inde i første halvdel af sæsonen, og cheftræner, Sven-Erik, forventer hård modstand fra første bold: 

– ”Vi forventer en hård kamp, hvor vi skal møde en fysisk stærk og velorganiseret modstander, der vil gøre det svært for os. Vores styrke ligger i, at alle på holdet spiller for hinanden og, at vi som ”underdogs” kan spille frit,” udtaler Sven-Erik og afslutter ”så vi ser frem til at kunne spille for at vinde og, som i de tidligere runder, at bruge modstanden til at løfte vores eget niveau, og så må vi se hvad der sker.”

Om Holte IF kan levere endnu en fænomenal præstation på hjemmebane, afgøres i morgen – og DU skal med! Støt op om dansk klubvolleyball på den internationale scene, og tag et smut i Holtehallen tirsdag aften.  

CEV Challenge Cup: 1/8-finale
10.01 – 19:00: Holte IF – Sliedrecht Sport (Holtehallen – Find mere info om kampen her)
18.01 – 19:30: Sliedrecht Sport – Holte IF (Find mere info om kampen her

Følg CEV Challenge Cup her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ