Velkommen til Kitchen Joy Thai Cube

Kitchen Joy Thai Cube og Volleyball Danmark teamer op! Det er med stolthed, at vi kan offentliggøre Kitchen Joy Thai Cube, som ny partner i Volleyball Danmark.  Ligesom alle os andre kender du det med garanti. At komme hjem sulten og udmattet. Du orker ikke at stå i køkkenet og lave mad – Du orker…

:


Kitchen Joy Thai Cube og Volleyball Danmark teamer op!

Det er med stolthed, at vi kan offentliggøre Kitchen Joy Thai Cube, som ny partner i Volleyball Danmark. 

Ligesom alle os andre kender du det med garanti. At komme hjem sulten og udmattet. Du orker ikke at stå i køkkenet og lave mad – Du orker næsten ikke engang at handle. Du åbner køleskabet, fryseren, skabene. Du ved ikke hvad du leder efter. Noget nemt… Ikke bare rugbrød. Noget nemt, men lækkert.

I vores sport er det typisk, at spillerne har et tætpakket program med skole, arbejde, træning og kamp. Derfor er vi glade for at introducere et partnerskab med Kitchen Joy, som gør, at vi kan introducere Thai Cube, som en oplagt mulighed til de hurtige og nærende måltider.

Helena Sloth, marketing manager i Kitchen Joy Thai Cube fortæller om partnerskabet: 

”Vi er blevet præsenteret for en spændende pakke, hvor vi kan se nogle både oplagte og anderledes muligheder for at fortælle om Thai Cube, og det er selvfølgelig spændende at arbejde med en hel sportsgren, hvor der er flere muligheder end begrænsninger. Sidst men ikke mindst, så glæder jeg mig til at se partnerskabet folde sig ud i løbet af året ligesom jeg glæder mig til at møde folk i miljøet både i hallerne og på stranden”

Kommerciel chef Anders Chahrour Jensen fra Volleyball Danmark fortsætter:

“Det her er en ny type partnerskab, og jeg er stolt over, at Helena og Kitchen Joy vil bruge vores platform til at komme ud og vise det lækre produkt – som altid med vores partnerskaber, så breder vi det så langt ud som muligt, så partnerskabet kommer flest muligt til gode, men det primære fokus er landsholdet og udvalgte breddearrangementer. Jeg kan iøvrigt som en slutbemærkning siger at Thai Cubes smager fantastisk, vores ellers kræsne sportschef Sebastian Mikelsons fik en dejlig oplevelse ved frokosten den anden dag – så igen en kæmpe opfordring fra mig om at bakke op om vores partnere, og næste gang du ser en Thai Cube i dit supermarked, så tænk på at de er med til understøtte det kæmpe arbejde vi som fællesskab gør i hverdagen for at skabe de bedst mulige rammer for både atleterne og alle os som bare elsker sporten” 

Et partnerskab med et større udsyn

Kitchen Joy Thai Cube bliver officiel landsholdspartner, men vil også være en del af øvrige Volleyball Danmark arrangementer, således at partnerskabet gavner bredt.

Thai Cube har fanget smagen af det thailandske køkken i et væld af spændende færdigretter – blot 6 minutter i mikroovnen, og så har du universets lækreste færdigret.

Du kan købe dine Thai Cubes i Bilka, Føtex, Netto, Irma, ABC Lavpris eller online på nemlig.com – Læs meget mere om Thai Cube her.

Panang Curry Chicken x Jasmin RisSweet Chilli Chicken Teriyaki x Jasmin RisRed Curry Chicken x Jasmin RisCreamy Green Curry x Noodles

Del nyhed

LÆS OGSÅ