Vil du prøve kræfter med sporten?

Er afprøvning af Volleyball eller Beachvolleyball på listen over dine nytårsforsæt i 2023?  Med over 16.000 medlemmer, og ca. 295 foreninger, så er Volleyball Danmark et sted hvor ALLE er velkomne. På siden “Volleyball for alle” kan du læse meget mere om de mange tilbud vi har til dig, som gerne vil prøve kræfter med…

:


Er afprøvning af Volleyball eller Beachvolleyball på listen over dine nytårsforsæt i 2023? 

Med over 16.000 medlemmer, og ca. 295 foreninger, så er Volleyball Danmark et sted hvor ALLE er velkomne.

På siden “Volleyball for alle” kan du læse meget mere om de mange tilbud vi har til dig, som gerne vil prøve kræfter med verdens bedste sport (hvis vi selv skal sige det?) 

Du kan ALTID kontakte vores fantastiske B&U afdeling med Christina Attrup Juhl i spidsen enten på mail eller sms/telefon til 5192 3254 – hold dig ikke tilbage, vi vil elske at byde dig velkommen i vores sport, hvor der er Plads til Alle og Brug for Alle.

Del nyhed

LÆS OGSÅ