Holte IF kæmper for internationalt avancement i CEV Challenge Cup opgør på hjemmebane

Som det eneste danske Volleyligahold i år, deltager Holte IF i den internationale turnering CEV Challenge Cup. Sidste sæsons sølvmedaljevindere indledte turneringen i Wien sidste uge, hvor det desværre blev til et klart dansk nederlag. Nu venter returopgøret i Danmark tirsdag den 29.11 kl. 19:00 i Holtehallen, hvor Holte IF er tvunget til storsejr, hvis…

| Foto: Eventmedia

:


Som det eneste danske Volleyligahold i år, deltager Holte IF i den internationale turnering CEV Challenge Cup. Sidste sæsons sølvmedaljevindere indledte turneringen i Wien sidste uge, hvor det desværre blev til et klart dansk nederlag. Nu venter returopgøret i Danmark tirsdag den 29.11 kl. 19:00 i Holtehallen, hvor Holte IF er tvunget til storsejr, hvis drømmen om videre avancement skal bestå. 

Det var et stærkt østrigsk hold, som Holte IF tørnede sammen med i sæsonens debut i CEV Challenge Cup. Trods en solid præstation, specielt i første og tredje sæt, måtte det danske mandskab se sig slået af hjemmebaneholdet fra Sokol Volleyball, der hev en sikker 3-0 sejr hjem. 

Storsejren til det østrigsk mandskab betyder, at det danske Volleyligahold skal levere en overbevisende sejr for at gøre sig forhåbninger for at gå videre. Anfører for det danske hold, Nora Møllgaard, er klar over aftenens pres, men forsikrer også, at holdet glæder sig meget til et brag af en kamp i Holte Hallen: 

– ”Vi glæder os rigtig meget til i aften, fordi vi kender dem lidt nu og ved, hvad der venter. De har et rigtig højt niveau, men vi er ikke i tvivl om, at vi skal spille godt op med dem. Vi forventer, at vi kommer til at have nogle lange dueller med fremragende volley. Det er et andet pres end vi er vant til, men det er lige præcis sådan en udfordring vi leder efter, og derfor kan vi også kun være klar på en rigtig fight!”, fortæller anføreren. 

Der er ingen tvivl om, at det danske Volleyligahold har brug for al den opbakning de kan få, og derfor kommer Nora også med en opfordring til de danske volleyballfans: 

– ”Vi synes jo, at alle med volleyballinteresse burde tage i hallen for at se et brag af en kamp,” afslutter hun. 

Holte Hallerne bliver fyldt med international topklasse volleyball, så der er masser af grunde til at følge Holte-anførerens budskab og tage et smut til Holte i aften.  

CEV Challenge Cup
23.11 – 19:00: Sokol Volleyball – Holte IF: 3-0 (25-21, 25-16, 25-21)
29.11 – 19:00: Holte IF – Sokol Volleyball (Holte Hallerne)

Læs mere om aftenens opgør, og følg det danske Volleyligahold i CEV Challenge Cup lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ