Årets julegave er landet – Køb din billet til Final4 2023

Billetsalget til en af årets største volleyballbegivenheder er skudt i gang! Køb din billet til Final4 i Pokalturneringen, som afvikles i Aarhus den 03.-04. februar 2023.  Skal du være med på lægterne, når vi skal finde årets Pokalmestre? Den 03.-04 februar 2023 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med ASV Volleyball den prestigefyldte Final4-turnering i Ceres…

:


Billetsalget til en af årets største volleyballbegivenheder er skudt i gang! Køb din billet til Final4 i Pokalturneringen, som afvikles i Aarhus den 03.-04. februar 2023. 

Skal du være med på lægterne, når vi skal finde årets Pokalmestre? Den 03.-04 februar 2023 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med ASV Volleyball den prestigefyldte Final4-turnering i Ceres Park Hal 1, Aarhus, hvor vi inviterer alle til et brag af en Volleyballfest!

KØB DIN BILLET TIL FINAL4 HER.

Der bliver volleyball for alle pengene til Final4, hvor der fredag bliver spillet de fire semifinaler og lørdagen står på bronzekampe og finaler. Alt kan ske i en pokalturnering, men vi er sikre på, at vi kommer til at se nervepirrende opgør, intense dueller og formidable jubelscener.

Hvilke hold deltager?

Der er stadig 16 hold med i opløbet om en Final4-billet, og for holdene er der altså kun en enkelt kvartfinalekamp mellem dem og en plads til den prestigefyldte Final4turnering i Aarhus den 3.- og 4. februar. I sidste uge blev der trukket lod til kvartfinalerne, som skal afvikles mellem den 12. december og 18. december, hvorefter vi kender de otte, som sikrer sig billetten til Final4 2023. 

Kvartfinalister, Kvinder:
Brøndby VK
Holte IF
ASV Elite
DHV Odense
Team Køge
Gentofte Volley
Ikast KFUM
VLI

Kvartfinalister, Herrer:
Middelfart VK
Gentofte Volley
VK Vestsjælland
Marienlyst-Fortuna
Nordenskov UIF
Ikast KFUM
DHV Odense
Amager VK.2 

Efter kvartfinalerne bliver der trukket lod om hvem, der møder hvem, i semifinalerne, hvorefter det endelige program for Final4 offentliggøres. 

KØB DIN BILLET TIL FINAL4 HER.

Information om Dansk Volleyball Award 2023

Lørdagen slutter af med endnu et brag af en begivenhed, nemlig Dansk Volleyball Award 2023, som afvikles i SAV-vaerket i Aarhus. Der vil blive mulighed for at købe en ”partout-billet” til både Final4 og Dansk Volleyball Award 2023.

KØB DIN BILLET TIL DANSK VOLLEYBALL AWARD HER.

Del nyhed

LÆS OGSÅ