Epson forlænger sit engagement og teamer op med City Volley

Efter den første periode med Epson Danmark i ”Hjertenetværket” har vi den store glæde at kunne forlænge aftalen og samtidig opgradere partnerskabet, således at Epson Danmark fremover bliver officiel partner på City Volley. City Volley er et projekt af Volleyball Danmark, som er vokset organisk over de senere år, og som vi nu har mulighed…

| Fra venstre: Henrik Lindholm, Epson Danmark; Sara L. Jensen, Volleyball Danmark; Anders Chahrour Jensen, Volleyball Danmark og Christina Møss, Epson Danmark.

:


Efter den første periode med Epson Danmark i ”Hjertenetværket” har vi den store glæde at kunne forlænge aftalen og samtidig opgradere partnerskabet, således at Epson Danmark fremover bliver officiel partner på City Volley.

City Volley er et projekt af Volleyball Danmark, som er vokset organisk over de senere år, og som vi nu har mulighed understøtte og udvikle på sigt. Konceptet har både gjort volleyball til en endnu mere tilgængelig sportsgren, født medlemmer til klubberne og skabt nye sociale fællesskaber.

“Det er DET, vores sport kan!” sådan siger vores kommercielle chef Anders Chahrour Jensen, hvorefter han fortsætter “Epson Danmarks værdier og strategi passer rigtig godt til City Volley som koncept, og vi har fået en visionær partner i Epson med Henrik og Christina som stærke repræsentanter, så jeg er stolt over, at vores partnerskab nu kan udvides og forstærkes”

Henrik Eldrup Lindholm, som er Consumer & Channel Sales Manager i Epson Danmark fortæller om forlængelsen i ”Hjertenetværket”:

”Først og fremmest var det en no-brainer for os, at forlænge engagementet i ”Hjertenetværket”, da det er en rigtig fin måde at tænke netværk og CSR sammen, og samtidig er der en stor værdi at hente – vi har haft flere kollegaer ude, som har fået nogle rigtig fine oplevelser, og det gør en forskel på kontoret”

Om opgraderingen til at være officiel partner på City Volley fortæller Henrik Lindholm:

”For Epson er City Volley et rigtig spændende koncept, som vi gerne vil bakke op omkring – sport, sundhed og fællesskab er vigtige elementer i vores fælles verden, og vi ser City Volley, som et rigtig spændende projekt på den vej. Vi glæder os bare til at et rigtig godt 2023.”

Læs meget mere om Epson Danmark her.

City Volley er bygget op omkring hygge, fællesskab og sjov – og så selvfølgelig volleyball – Læs mere om City Volley konceptet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ