Optakt: Nu tager de danske beachvolleyballspillere hul på NEVZA-turneringen

Sidste weekend tørnede de danske U19-landshold ud for Danmark ved NEVZA-turnering i volleyball i Finland. I weekenden er der meget mere fra den Nordeuropæiske turnering – og denne gang er det med hele seks danske beachvolleyballpar i hovedrollen.  Hvis man troede, at vintertiden betød, at de danske beachvolleyballstjerner kunne hvile på laurbærrene tager man i…

| Foto: Niklas Persson

:


Sidste weekend tørnede de danske U19-landshold ud for Danmark ved NEVZA-turnering i volleyball i Finland. I weekenden er der meget mere fra den Nordeuropæiske turnering – og denne gang er det med hele seks danske beachvolleyballpar i hovedrollen. 

Hvis man troede, at vintertiden betød, at de danske beachvolleyballstjerner kunne hvile på laurbærrene tager man i den grad fejl. Udover at deltage i flere stævner på både nationalt og internationalt, tager 12 af de danske spillere i weekenden turen til Sverige, hvor kongerne af Nordeuropas beachvolleyballbaner skal findes i årets NEVZA-turnering. 

Det er tre år siden, at NEVZA-turneringen sidst blev afholdt i beachvolleyball-regi, og der er derfor noget af en titel at spille om, for de seks danske par. Og der er både tale om rutinerede par og spritnye makkerkonstellationer, når de 12 danske spillere i weekenden indtræder banen i Göteborg i Sverige – til stor glæde for Sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Mikelsons:

– ” Det er dejligt, at vi har fået seks hold med til NEVZA. Fristen for turneringstilmelding var meget kort, så vi er rigtig glade for, at vores danske hold på kort tid har kunnet prioritere og gøre sig klar til turneringen. Turneringen er særlig vigtig i forhold til at skaffe ranglistepoint, som kan gøre det nemmere at komme ind til stævner på Pro Touren. Vi håber derfor på nogle gode danske resultater, så flere danske hold kan komme ud og spille på Pro Touren,” fortæller Sportschefen. 

Herrer:
#2 Martin Trans Hansen/Jacob Stein Brinck
#8 Mads Møllgaard/Nicolai Overgaard Hovmann

Kvinder:
#13 Frida Meincke Lyø/Cirkeline Roed Høg
#15 Mille Maxwell Berthou/Freja Holme Barkler 
#17 Frederikke Schade Jensen/Marie Elisabeth Tyndeskov
#20 Rebecca Nøhr Kramer/Trine Bak Jonassen 

Find mere information, og følg med i turneringen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ