Hvem er Årets Klub og Årets Ildsjæl 2022 i Volleyball Danmark?

Kender du en klub eller ildsjæl, der har været helt fantastisk i 2022? Så er det NU du skal til tasterne og indstille dem, du synes fortjener en særlig anerkendelse til Volleyball Danmarks prestigefyldte priser A-Sport.dk Årets Klub samt Årets Ildsjæl. Kender du en klub, der i 2022 har haft nogle særlige aktiviteter eller initiativer,…

| Foto: Hamistolen

:


Kender du en klub eller ildsjæl, der har været helt fantastisk i 2022? Så er det NU du skal til tasterne og indstille dem, du synes fortjener en særlig anerkendelse til Volleyball Danmarks prestigefyldte priser A-Sport.dk Årets Klub samt Årets Ildsjæl.

Kender du en klub, der i 2022 har haft nogle særlige aktiviteter eller initiativer, der fortjener et stående bifald? Eller kender du en sand ildsjæl, der i løbet af det sidste år har knoklet for et højere formål?

Så er det NU du skal sende din indstilling til A-sport.dk Årets Klub og Årets Ildsjæl afsted. Læs med her, hvordan du indstiller:

Hvem kan indstille til priserne?
Traditionen tro kan ALLE indstille dem, de synes, skal have et ekstra stort klap på skulderen. Uanset om man er frivillig, spiller eller måske leder i en klub, så er alle indstillinger værdsat, og vi ser frem til at høre fra jer.

Hvad er kriterierne?
Der er ikke nogen fast opskrift på, hvad en klub eller ildsjæl skal have opnået i 2022 for at blive betragtet til prisen. Det vigtigste er, at klubben eller personen har gjort en positiv forskel for dansk volleyball og/eller beachvolleyball. Alle indsatser og klubber – uanset størrelse, omfang og medlemstal – har mulighed for at blive kåret. Nedenfor er en række eksempler på, hvad klubben/personen kunne indstilles for.

A-Sport.dk Årets Klub
– Har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
– Har haft særlige projekter med fokus på rekruttering, fastholdelse, træningskultur eller lignende.
– Har et særligt, stærkt tilbud til sine medlemmer
– Har gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, særlige tiltag osv.
– Har udbudt uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.

Årets Ildsjæl
– Har været klubperson med stort ’K’ og er gået forrest, når det hårde læs skulle trækkes
– Har sørget for et godt socialt klubliv med forskellige aktiviteter
– Har arbejdet med projekter, der styrker rekruttering og/eller fastholdelse
– Har taget et langt, sejt træk i arbejdet med klubudvikling
– Har været visionær og nytænkende og dermed skabt nye muligheder for klubben.

Hvordan indstiller man?
Indstillingen til A-Sport.dk Årets Breddeklub og Årets Ildsjæl kræver ikke et specielt format eller længde. Send en kort beskrivelse af hvorfor netop den klub eller person, du har i tankerne, fortjener hæderen.

Indstillinger skal sende til Christina Attrup Juhl senest den 1. december 2022 på: chr@volleyball.dk. Du kender helt sikkert en klub eller person, som fortjener disse priser – så gå til tasterne allerede i dag og send din indstilling afsted.

Vi glæder os til at modtage indstillingerne og læse mere om de mange klubber og personer, der gør en særlig indsats for vores sport.

Se tidligere års vindere lige her

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ