Pokalturneringen: Følg lodtrækningen til 1/8-finalerne

OPDATERET: 50 hold er nu kogt ind til 32, og det er blevet tid til 1/8-finaler i Volleyball Danmarks Pokalturnering. Se hvilke hold, der er med videre i turneringen her og følg lodtrækningen til 1/8-finalerne LIVE på Volleyball Danmarks YouTubeside tirsdag den 25. oktober kl. 14:30. Volleyball Danmarks Pokalturnering er i fuld gang, og inden længe gælder…

:


OPDATERET: 50 hold er nu kogt ind til 32, og det er blevet tid til 1/8-finaler i Volleyball Danmarks Pokalturnering. Se hvilke hold, der er med videre i turneringen her og følg lodtrækningen til 1/8-finalerne LIVE på Volleyball Danmarks YouTubeside tirsdag den 25. oktober kl. 14:30.

Volleyball Danmarks Pokalturnering er i fuld gang, og inden længe gælder det en plads i kvartfinalen for de resterende 32 hold. Fra den 14. november til den 20. november skal der nemlig afvikles 1/8-finaler i Pokalturneringen, og i morgen bliver det afgjort, hvem der skal i direkte duel om kvartfinalepladserne. 

Lodtrækningen til 1/8-finalerne vil foregå LIVE på Volleyball Danmarks YouTubeside tirsdag den 25. oktober kl. 14:30. Der trækkes både lod om hvem, der møder hvem, samt hvem der skal have hjemmebanefordel. Dog tilfalder hjemmebanefordelen altid lavest rangerende hold, hvis de to modstandere ikke spiller i samme række.

Følg Pokalturneringen på denne side. 

1/8-finaler, Herrer:

Kolding VK – Nordenskov Ungdoms- og IF
Aalborg Volleyball – Ikast KFUM
Randers VK – Middelfart VK
Amager VK.2 – ASV Elite
Gentofte Volley.2 – VK Vestsjælland
Amager VK – Gentofte Volley
RS Rødovre – DHV Odense
Frederiksberg Volley – Marienlyst-Fortuna

1/8-finaler, Kvinder:

Aalborg Volleyball – Team Køge
Lynge Uggeløse IF – Ikast KFUM
ASV Aarhus.2 – Gentofte Volley
Hvidovre VK Wildcard – ASV Elite
Fortuna Odense Volley – DHV Odense
KSV.2 – Holte IF
Lyngby-Gladsaxe Volley – Brøndby VK
Bedsted KFUM – VLI

Del nyhed

LÆS OGSÅ