Tilmeldingen til Pokalfestival 2023 er åben!

Efter to års coronafravær vender Pokalfestivalen stærkt tilbage til DGI-Huset i Vejle den 28.-29. januar 2023, hvor alle landets Kids- og Teenspillere er inviteret til et ordentlig brag af et weekendstævne med max hygge både på og uden for banerne. I dag – den 20. oktober 2022 – er der præcis 100 dage til, at…

:


Efter to års coronafravær vender Pokalfestivalen stærkt tilbage til DGI-Huset i Vejle den 28.-29. januar 2023, hvor alle landets Kids- og Teenspillere er inviteret til et ordentlig brag af et weekendstævne med max hygge både på og uden for banerne.

I dag – den 20. oktober 2022 – er der præcis 100 dage til, at Pokalfestivalen 2023 skydes i gang. En begivenhed Volleyball Danmark, de lokale arrangerer Vejle Ungdomsvolley og ØSVN Volleyball samt samarbejdspartner Vejle Kommune har set yderst meget frem til.

Pokalfestivalen er en oplagt mulighed til at samle alle klubbens Kids- og Teenhold til en sjov klubtur, hvor man ud over at spille en masse volleyball, kan hygge sig sammen som klub og lære hinanden bedre at kende. Alle hold spiller samme sted og sover inden for 100 meters gåafstand, så der er optimale muligheder for at hygge sig både før, under og efter aktiviteterne på banen.

I Volleyball Danmark glæder vi os til igen at samle en kæmpe flok børn og unge, trænere og forældre i Vejle omkring vores fantastiske sport.

Læs mere om Pokalfestival 2023 samt tilmelding her.

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ