Volleyball Danmark søger praktikanter til foråret 2023

Volleyball Danmark søger til foråret 2023 praktikanter til vores kommunikationsteam samt Bredde- og Udviklingsafdeling. Synes du at idræt – og måske særligt volleyball og beachvolleyball – er megaspændende? Er du i gang med en uddannelse inden for idræt, sundhed, markedsføring, event, kommunikation eller noget helt andet? Så er et praktikforløb hos Volleyball Danmark måske lige…

:


Volleyball Danmark søger til foråret 2023 praktikanter til vores kommunikationsteam samt Bredde- og Udviklingsafdeling.

Synes du at idræt – og måske særligt volleyball og beachvolleyball – er megaspændende? Er du i gang med en uddannelse inden for idræt, sundhed, markedsføring, event, kommunikation eller noget helt andet? Så er et praktikforløb hos Volleyball Danmark måske lige noget for dig. Læs mere om de to praktikstillinger for foråret 2023 her:

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ