DEB ApS er ny partner i “Hjertenetværket”

Vi er glade for at kunne byde Dansk ejendoms- og blikkenslagerservice ApS med i “Hjertenetværket”  DEB ApS som er forkortelsen er ny partner i Volleyball Danmark, og med speciale indenfor bl.a. VVS arbejde for både private og erhverv, er de klar til at bakke op om Dansk Volleyball og beachvolleyball. Lasse Kristensen, DEB ApS udtaler: …

:


Vi er glade for at kunne byde Dansk ejendoms- og blikkenslagerservice ApS med i “Hjertenetværket” 

DEB ApS som er forkortelsen er ny partner i Volleyball Danmark, og med speciale indenfor bl.a. VVS arbejde for både private og erhverv, er de klar til at bakke op om Dansk Volleyball og beachvolleyball.

Lasse Kristensen, DEB ApS udtaler: 

“At gå med i “Hjertenetværket” er en fantastisk måde at bakke op om et virkelig godt formål, og samtidig få en fod ind i et nyt erhvervsnetværk, og jeg synes det er et rigtig stærkt koncept, som Volleyball Danmark tilbyder. Jeg glæder mig også til mange gode tilskueroplevelser i hallen og ude i sandet, jeg har jo ikke spillet Volleyball siden skoletiden, så det bliver helt sikkert et glædeligt gensyn”

Støt vores partnere, de støtter os

DEB Lasse Kristensen || Tlf. 51685515
 
Her på siden kan du finde alle vores partnere, og bakke op om dem, som er med til at støtte udviklingen på den danske volleyball og beachvolleyballscene. 
 
Om “Hjertenetværket”
Med fællesskabende volleyball aktiviteter som omdrejningspunkt for vores besøg på Julemærkehjemmene, ønsker vi sammen med “Hjertenetværket”s partnere, at invitere børnene ind i idrættens fællesskab og skabe succesoplevelser, selvværd og naturligvis få sved på panden.
Partnerne får også adgang til de mange fantastiske sportsoplevelser, som vi kan tilbyde i løbet af året eks. landsholdskampe i Volleyball, Danish Beachvolley Tour og selvfølgelig Final4.

Del nyhed

LÆS OGSÅ