Download gratis promoveringsvideo til Danmarks Motionsuge

I uge 41 har hele landet fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge – en oplagt mulighed for at synliggøre sporten og tiltrække nye medlemmer. Promover jeres Åbent Hus-arrangement med denne gratis promoveringsvideo. I Volleyball Danmark har vi plads til alle og brug for alle. Fra Ramasjangvolley til Bedstevolley – volleyball og beachvolleyball kan spilles i…

:


I uge 41 har hele landet fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge – en oplagt mulighed for at synliggøre sporten og tiltrække nye medlemmer. Promover jeres Åbent Hus-arrangement med denne gratis promoveringsvideo.

I Volleyball Danmark har vi plads til alle og brug for alle. Fra Ramasjangvolley til Bedstevolley – volleyball og beachvolleyball kan spilles i alle aldre og på alle niveauer. Det har vi forsøgt at sætte billeder på i denne video, der viser nogle af vores mange aktiviteter.

Videoen kan frit bruges af Volleyball Danmarks medlemsklubber til at promovere et Åbent Hus-arrangement eller åben træning, som afvikles i uge 41 i forbindelse med Danmarks Motionsuge.
Download video til fri brug her.

www.danmarksmotionsuge.dk kan man finde mere information og værktøjer til at afvikle succesfulde Åbent Hus-arrangementer.

I Volleyball Danmark opfordrer vi alle medlemsklubber til at udnytte muligheden for at skabe opmærksomhed omkring jeres klub.

Danmarks Motionsuge er etableret af DR, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI.

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ