Velkommen til Carglass Danmark

Vi er stolte af at byde velkommen til Carglass Danmark som ny partner i Volleyball Danmark! Partnergruppen i Volleyball Danmark vokser, og seneste partner hedder altså Carglass Danmark, som laver reparation af stenslag og udskifter ruder på bilen.  Alle glasskader på din bil kan klares hos Carglass®, som har mange års erfaring med at reparere…

:


Vi er stolte af at byde velkommen til Carglass Danmark som ny partner i Volleyball Danmark!

Partnergruppen i Volleyball Danmark vokser, og seneste partner hedder altså Carglass Danmark, som laver reparation af stenslag og udskifter ruder på bilen. 

Alle glasskader på din bil kan klares hos Carglass®, som har mange års erfaring med at reparere og udskifte bilruder. Der er efterhånden ikke det bilmærke eller den bilmodel, som ikke har været forbi et par Carglass hænder.

Så når du smasher en rude, så ring til vores partner, Carglass – så kan de helt sikkert hjælpe dig. 

Amanda Ruhwald-Laursen, Marketing Manager i Carglass siger om partnerskabet:
”Vi glæder os rigtig meget til at blive en del af ”Hjertenetværket” og hjælpe børn og unge på danske julemærkehjem sammen med Volleyball Danmark, som har præsenteret et partnerskab som vi føler passer godt ind sammen med vores egne værdier”

Om “Hjertenetværket”
Med fællesskabende volleyball aktiviteter som omdrejningspunkt for vores besøg på Julemærkehjemmene, ønsker vi sammen med “Hjertenetværket”s partnere, at invitere børnene ind i idrættens fællesskab og skabe succesoplevelser, selvværd og naturligvis få sved på panden.
Partnerne får også adgang til de mange fantastiske sportsoplevelser, som vi kan tilbyde i løbet af året eks. landsholdskampe i Volleyball, Danish Beachvolley Tour og selvfølgelig Final4.

Støt vores partnere, de støtter os!

Her på siden kan du finde vores partnere, og måske kan de hjælpe dig med det du har brug for?

Hvis du støtter de partnere, som støtter udviklingen i vores sport, så er du med til at fastholde dem i mange år. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ