Disse danske profiler, skal du holde øje med i udlandet

Landsholdssæsonen er slut, efteråret er på vej og vores danske profiler i udlandet er meget tæt på ligastart i nye såvel som gamle klubber. Sidste år tilbragte 13 spillere og en træner sæsonen i udlandet, men denne sæson er har intet mindre end 16 spillere og to trænere valgt af tage springet til udlandet, og…

:


Landsholdssæsonen er slut, efteråret er på vej og vores danske profiler i udlandet er meget tæt på ligastart i nye såvel som gamle klubber.

Sidste år tilbragte 13 spillere og en træner sæsonen i udlandet, men denne sæson er har intet mindre end 16 spillere og to trænere valgt af tage springet til udlandet, og prøve kræfter med en professionel volleyballkarriere.  Få overblikket over, hvilke danske spillere du skal holde øje med på den internationale scene lige her. 

Kvinder: 

Mikala Maria Mogensen
Munster W (Tyskland)
Mikala Maria Mogensen tager hul på sin første sæson som professionel i den tyske klub Munster W, som spiller i den bedste tyske række.
Følg Munster W i den tyske liga her.

Helena Elbæk
Lentiskerho (Finland)
Efter en skade holdt den danske landsholdsanfører ude af store dele af sidste sæson, hvor Helena tørnede ud for finske Liigaploki, er hun tilbage i den bedste finske række – denne gang for Lentiskerho. 
Følg Lentiskerho i den finske liga her.

Amalie Jørgensen
Tchalou W (Belgien)
Det danske landsholdscenter, der startede sin professionelle karriere sidste år, har endnu en sæson for det belgiske hold Tchalou W. 
Følg Tchalou W i den belgiske liga her.

Sara Marie Vindum Hansen
Volley Saturnus Michelbeke (Belgien)
Der er flere danske at spotte i Belgien denne sæson. Sara Marie Vindum Hansen stormer ud for belgiske Volley Saturnus Michelbeke den kommende sæson.
Følg Volley Saturnus Michelbeke i den belgiske liga her.

Rebekka Otzen Leitzke
Arbo Rotterdam FAST (Holland)
Den bedste hollandske liga, Eredivisie Women, får selskab af danske Rebekka Otzen Leitzke, der i den kommende sæson er at finde hos Arbo Rotterdam FAST.
Følg Arbo Rotterdam FAST i den hollandske liga her.

Herrer: 

Simon Øster Ellegaard Andersen
Kladno Volejbal (Tjekkiet)
Det danske landsholdscenter, Simon Ø. E. Andersen, har over sommeren taget skiftet fra Belgien til Tjekkiet, hvor han i sæson 22/23 skal slå boldene i gulvet for Kladno Volejbal.
Følg Kladno Volejbal i den tjekkiske liga her.

Oskar Kjerstein Madsen
C. S. Arcada Galati (Rumænien)
Efter tre sæsoner i franske Toulouse Spacers VB har landsholdsspiller, Oskar Kjerstein Madsen, skrevet kontrakt med C. S. Arcada Galati, der allerede på mandag spiller om sæsonens første titel i Super Cup. 
Følg C. S. Arcada Galati i den rumænske liga her.

Joachim Hesselholt
OK Salonit Anhovo – Kanal (Slovenien)
Joachim Hesselholt har taget skiftet fra Marienlyst-Fotuna i Danmark til OK Salonit Anhovo – Kanal i Slovenien, og tager altså hul på sin første sæson som professionel.
Følg OK Salonit Anhovo – Kanal i den slovenske liga her.

Mads Kyed Jensen
Verona Volley (Italien)
Den danske profil Mads Kyed Jensen, måtte melde afbud til den seneste landsholdssamling på grund af en knæoperation. Sommerpausen er blevet brugt på genoptræning, og Mads er nu snart klar til at tage endnu en sæson i en af Europas allerbedste ligaer – SuperLega. 
Følg Verona Volley i den italienske liga her.

Rasmus Breuning Nielsen
Videx Grottazzolina (Italien)
Rasmus Breuning Nielsen forlængede med sin italienske klub Videx Grottazzolina efter han og holdet spillede sig til oprykning til Serie A2. 
Følg Videx Grottazzolina i den italienske liga her.

Axel Jaobsen
Panathinaikos (Grækenland)
Den danske landsholdsanfører tager endnu en sæson i græske Panathinaikos. Det blev til flere titler blev det til for den græske klub i sidste sæson, og den rutinerede landsholdshæver er snart klar til at spille for endnu flere. 
Følg Panathinaikos i den græske liga her.

Mikkel Hoff
Lindemans Aalst (Belgien)
Mikkel Hoff har over sommeren taget skiftet fra Holland til Belgien, hvor han i sæson 22/23 skal storme ud for Lindemans Aalst.
Følg Lindemans Aalst i den belgiske liga her.

Tobias Hougs Kjær
Caruur Volley GENT (Belgien)
Landsholdskant, Tobias Hougs Kjær, tager endnu en sæson i den orange spillertrøje. Sammen med holdet spillede Tobias sig til en Pokaltitel i sæson 21/22, og nu er han altså klar til at spille om endnu flere titler med belgiske Caruur Volley GENT. 
Følg Caruur Volley GENT i den belgiske liga her.

Kalle Kjerstein Madsen
Waremme Volley (Belgien)
Kalle Kjerstein Madsen tager hul på sin første sæson som professionel i den belgiske klub Waremme Volley, som spiller i den bedste belgiske række.
Følg Waremme Volley i den belgiske liga her.

Ulrik Bo Dahl
Tectum Achel (Belgien)
Ulrik Bo Dahl er som den fjerde dansker at finde EuroMillions League den kommende sæson. Den unge landsholdsspiller har over sommeren taget skiftet fra Italien til Belgien, og er at finde hos Tectum Achel i sæson 22/23. 
Følg Tectum Achel i den belgiske liga her.

Trænere:

Kristian Knudsen
Volero Le Cannet (Frankrig)
Kristian Knudsen, sluttede sidste sæson på allerbedste vis. Med et mesterskab i bagagen med sin franske ligaklub og en sikret EM-billet med herrelandsholdet er den danske landstræner klar til endnu en sæson i franske Volero Le Cannet.
Følg Volero Le Cannet i den franske liga her.

Kim Hakan Buchwald
LiigaPloki W (Finland)
Den tidligere VKV-spiller, Kim Hakan Buchwald, har skiftet spillertrøjen ud med trænerblokken, og skal den kommende sæson stå i spidsen for LiigaPloki W, som spiller i den bedste finske række.
Følg LiigaPloki W i den finske liga her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ