Skaf nye medlemmer til din klub med Danmarks Motionsuge

Når Danmarks Motionsuge atter løber af stablen i uge 41, er der en oplagt mulighed for at synliggøre jeres klub og skaffe nye medlemmer med Åbent Hus-arrangementer. Fra den 10.-16. oktober er der fuld fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge, hvor klubber i hele landet inviteres til at åbne dørene op og byde interesserede velkomne…

| Foto: Hamistolen

:


Når Danmarks Motionsuge atter løber af stablen i uge 41, er der en oplagt mulighed for at synliggøre jeres klub og skaffe nye medlemmer med Åbent Hus-arrangementer.

Fra den 10.-16. oktober er der fuld fokus på bevægelse med Danmarks Motionsuge, hvor klubber i hele landet inviteres til at åbne dørene op og byde interesserede velkomne i deres forening. Som en del af projektet, har foreninger muligheden for at udnytte en lang række materialer, guides og platforme som gør det ekstra nemt at promovere Åbent Hus-arrangementer.

wwww.danmarksmotionsuge.dk bliver al information og værktøjer samlet. Her kan I som klub:

• Oprette jeres Åbent Hus-arrangement i den store aktivitetskalender
• Finde gode råd til hvordan I markedsfører jeres arrangement på forskellige kanaler
Finde materialer som billeder, logoer, mm.

I Volleyball Danmark opfordrer vi alle medlemsklubber til at udnytte muligheden for at skabe opmærksomhed omkring jeres klub. Har I som klub brug for gode volleyball og beachvolleyball billeder og video af specifikke aktiviteter kan i finde et udvalg på disse sider:
RamasjangVolley
• KidsVolley
• Voksne

Danmarks Motionsuge er etableret af DR, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI.

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ