Få international trænersparring og mød en OL-medaljevinder til Trænerkonferencen

Volleyball Danmark byder alle Kids- og Ungdomstrænere samt ledere til en fantastisk dag fyldt med spændende oplæg og praktisk sparring i hallen, når Lillebæltshallen lørdag den 29. oktober danner rammerne omkring årets Trænerkonference. TILMELD DIG HER Mangler du lidt inspiration til trænerrollen? Kunne det være rart med lidt sparring i dagligdagen? Er du i tvivl…

| Foto: Hamistolen

:


Volleyball Danmark byder alle Kids- og Ungdomstrænere samt ledere til en fantastisk dag fyldt med spændende oplæg og praktisk sparring i hallen, når Lillebæltshallen lørdag den 29. oktober danner rammerne omkring årets Trænerkonference.

TILMELD DIG HER

Mangler du lidt inspiration til trænerrollen? Kunne det være rart med lidt sparring i dagligdagen? Er du i tvivl om, hvordan du kan bidrage til et godt træningsmiljø for klubbens børn og unge? – Så er det NU du skal tilmelde dig Volleyball Danmarks Trænerkonference.

Vi inviterer nemlig til en HEL dag med fokus på det gode idrætsmiljø for børn og unge med en række eksterne foredragsholdere, praktiske sessioner i hallen og ikke mindst tid til erfaringsudveksling, sparring og netværk.

Til Trænerkonferencen kan du bl.a. møde den velansete belgiske træner, Kristof De Loose, som turnerer hele Europa med sin spændende og SJOVE tilgang til børnevolleyball. Du kan også høre OL-cykelrytteren Rasmus Lund Pedersen fortælle om sine erfaringer fra livet som ung eliteudøver, mens Dansk Håndbold Forbund fortæller om deres arbejde med at skabe det gode idrætsmiljø. Se alle oplægsholdere her.

Kom og få fyldt rygsækken grundigt op med gode redskaber og få nye trænerkontakter i hele landet.

TILMELD DIG HER

INFO
Tid: Lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 10-21
Sted: Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart
Pris: 1 deltager: 2.000 kr. pr. pers., (der er rabat ved flere tilmeldte fra samme klub – se tilmelding)
(Vær opmærksom på, at mange kommuner giver tilskud til hele eller dele af beløbet til træneruddannelse).
Forplejning: Frokost & vand, kaffe & kage samt afsluttende 2-retters middag.

Find mere information om trænerkonferencen her

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ